loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 15353 ori.
Cadouri pentru Capricorni

Capricornul este o persoană serioasă, matură, deci abţineţi-vă de la petreceri-surpriză, torturi aruncate în faţă sau tricouri cu mesaje cu dublu înţeles! Tăcut şi apreciind mai degrabă singurătatea decât mulţimile, nu se schimbă nici de ziua lui, când îi vrea aproape doar pe cei dragi iar, dacă face o petrecere, e pentru a respecta convenienţele sociale.

cadouri zodia capricorn
Îi plac obiectele de calitate, care funcţionează bine şi rezistă timp îndelungat. Un ceas produs de una dintre firmele de top în domeniu, care să arate foarte bine şi, în acelaşi timp, să funcţioneze perfect, este o alegere potrivită pentru un cadou, cu atât mai mult cu cât Saturn, guvernatorul zodiei Capricorn, este în evidentă legătură cu trecerea timpului.

Dacă optaţi pentru haine, trebuie să ţineţi cont că preferă culori precum negru, maro, bleumarin sau argintiu. În plus, acestea trebuie să fie făcute din materiale rezistente şi să se potrivească cu statutul său. Aşadar, puteţi alege drept cadou pentru un Capricorn un costum clasic sau o pereche de pantofi creaţi de un designer renumit. De asemenea, puteţi să îi luaţi o mapă sau o geantă de piele, precum şi o agendă îmbrăcată în acelaşi material.

cadouri capricorn

Fiind destul de friguroşi şi predispuşi la probleme cu oasele, puteţi să le arătaţi că aveţi grijă de ei, dăruindu-le un pulover de lână cu guler pe gât, un fular călduros sau o pereche de mănuşi din piele, care să combine eleganţa cu funcţionalitatea.

Fiind o zodie de pământ, îi plac şi cristalele. Studiaţi puţin caracteristicile acestora şi apoi oferiţi-i drept cadou un rubin, un ametist, un obsidian sau un onix. De asemenea, s-ar putea să îi placă să îşi decoreze noptiera sau biblioteca cu flori de mină.

Portret astrologic al zodiei Capricorn

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop