loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 13226 ori.
Cadouri pentru Fecioare

Atunci când îi faceţi un cadou unei Fecioare, aveţi mare grijă la micile detalii! El sau ea va avea cu siguranţă şi nu va ezita să vă mustre pentru ambalajul nepotrivit, sfoara legată aiurea sau un defect abia vizibil al cadoului în sine.


cadouri zodia fecioara

Majoritatea Fecioarelor preferă muncile repetitive, rutina care constă în a sta zi de zi la birou, aşa că trebuie să aibă o mulţime de mici ritualuri, precum băutul cafelei sau al ceaiului, un mic exerciţiu pentru întreţinerea fizică, vizionarea unuia sau a mai multor seriale. Cadourile legate de aceste obiceiuri merg drept la ţintă: o cană de ceai mai interesantă, un ibric de cafea deosebit, o rampă pentru făcut abdomene sau dvd-uri cu colecţia completă a serialului preferat. Pentru cei care locuiesc la casă şi preferă aerul curat, recomandăm un set de truse de grădinărit sau diferite obiecte care ar înfrumuseţa o grădină: clasicii pitici, dar şi ceva mai deosebit, precum o statuetă reprezentându-l, deexemplu, pe Mercur, guvernatorul zodiei lor.


cadou zodia fecioaraPentru o Fecioară, sănătatea proprie este o preocupare constantă, iar uneori devine chiar o obsesie. O vacanţă într-o staţiune balneară, un abonament la o sală de masaj sau la nişte cursuri de yoga sau de ayurveda sunt cadouri cât se poate de potrivite.


Fecioarelor le place să creeze, deşi nu se consideră artişti, ci mai degrabă artizani. Le place să se priceapă la toate, să ştie o mulţime de tehnici despre care ceilalţi nu au habar. În consecinţă, nu veţi greşi dacă le veţi face cadou o carte gen „Secretele bucătăriei“, „Cum îmi zugrăvesc singur casa“ sau „Tehnici pentru a obţine succesul la serviciu“. Fecioara va aprecia și va folosi un astfel de cadou.

Portret astrologic zodia Fecioara


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop