loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11725 ori.
Cadouri pentru Gemeni

Gemenii iubesc diversitatea. Prin urmare, nu care cumva să îi faceţi unui nativ Gemeni un singur cadou! Oricât de frumos sau de valoros ar fi acesta, va rămâne bosumflat.

cadou zodia gemeni

Una dintre principalele lor pasiuni este plimbarea, deci nu veţi da niciodată greş dacă le oferiţi nişte bilete de avion sau un sejur de câteva zile într-un loc pitoresc. Dacă nu aveţi la dispoziţie nici timpul, nici banii necesari pentru aşa ceva, găsiţi alte modalităţi de a-i scoate din casă: Gemenii vă vor însoţi cu plăcere la un film, la o piesă de teatru sau la un spectacol de balet.

Apoi, trebuie să ţineţi cont de o altă slăbiciune a lor: comunicarea. Un telefon mobil de ultimă generaţie, un aparat radio minuscul, un lap-top care să îi permită să fie mereu în legătură cu cei dragi vor fi primite cu multă bucurie.


cadouri zodia gemeniGemenii ţin neapărat să fie informaţi. Intelectul lor este întotdeauna flămând, aşa că puteţi să îi daţi să rumege cărţi, filme, chiar numere de colecţie ale unor reviste de succes. În ceea ce priveşte cărţile, lăsaţi deoparte tratatele de filozofie sau de economie politică! Preferă lecturile alerte, care să îi menţină atenţia vie şi, în acelaşi timp, să îi ofere informaţii foarte interesante. De asemenea, le puteţi face cadou un abonament la cursuri de qi-gong, psihologie, oenologie, artă fotografică sau orice altceva le mai trezeşte curiozitatea.

De altfel, curiozitatea este una dintre principalele lor caracteristici, deci puteţi profita de asta pentru a prelungi bucuria descoperirii. Aşadar, puneţi fiecare cadou într-o cutie, aşezaţi-o pe aceasta în altă cutie, pe care să o puneţi, la rândul său, într-o cutie mai mare. Sistemul păpuşilor ruseşti va fi apreciat la adevărata sa valoare.

Caracteristici zodia Gemeni

Vedete născute în zodia Gemeni


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop