loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 15359 ori.
Cadouri pentru Lei

Leului îi place să atragă atenţia, să strălucească în mijlocul mulţimilor, să impresioneze pe toată lumea prin calităţile sale. Prin urmare, poţi să îi faci cadou hainele potrivite pentru a atrage atenţie: luxoase, dar şi sofisticate. O rochie neagră, elegantă, va fi apreciată la adevărata valoare. de un Leu. De asemenea, o haină de blană sau o bluză strălucitoare şi la propriu, şi la figurat.


cadouri zodia leu

Apoi, nu trebuie să uităm că Leului îi plac bijuteriile şi, în special, cele din aur, metal aflat în corespondenţă cu Soarele – astrul guvernator al zodiei. Aici, alegerile sunt multiple: inele, cercei, medalioane, brăţări, eventual ceasuri din metal preţios. Dacă acestea sunt de firmă şi costă o căruţă de bani, Leului îi va face mare plăcere să le etaleze peste tot şi să spună cât mai des – fără să dea impresia că ţine morţiş să facă acest lucru – cât de mult au costat.


cadou zodia leuOdată ce are hainele şi bijuteriile potrivite, trebuie să îi daţi şi ocazia să le etaleze într-un loc public. probabil că jumătate din persoanele care merg la operă nu pentru ceea ce se întâmplă pe scenă, ci pentru a-şi etala achiziţiile vestimentare, sunt Lei. Aşadar, va şti să arate recunoştinţă pentru o astfel de ieşire. De asemenea, îi place să viziteze locurile în care se exercită puterea: capitalele unor state importante, sediile Parlamentului şi Guvernului, casele memoriale dedicate unor mari conducători.
Spiritul jucăuş al Leului este, şi el, extrem de dezvoltat. Se va bucura la fel ca un copil dacă îi veţi face cadou diferite jucării pentru cei mici, animăluţe de pluş, dar şi jocuri pentru cei mari. De exemplu, un bărbat Leu va primi cu bucurie jocuri pe calculator sau o cutie de şah cu piesele frumos sculptate (pe care Leul nu le va folosi vreodată, pentru că nu are răbdare, dar se va mulţumi să le admire în timp ce joacă table).
 

Caracterisitile zodiei Leu


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop