loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12337 ori.
Cadouri pentru Peşti

Sentimentali, romantici, sensibili, Peştii vor aprecia cadourile care le pun în valoare aceste trăsături. O plimbare romantică sub clar de lună, o cină servită într-o ambianţă agreabilă împreună cu partenerul de viaţă, o invitaţie la cinematograf atunci când rulează o poveste de dragoste, clasicele bomboane de ciocolată în formă de inimioară sau un medalion în formă de inimă, cu fotografia iubitului în interior, sunt idei de cadouri extrem de potrivite.

cadouri pesti

Iubitori din fire, Peştii îşi revarsă acest sentiment nu numai asupra semenilor lor, ci şi asupra animalelor de companie. Puteţi să îi oferiţi cu cea mai mare încredere un  animal de casă: un căţeluş simpatic, o pisicuţă sau un hamster. Nu contează prea mult nici rasa, nici cum arată, sărbătoritul va adopta imediat animăluţul, care va avea parte de un trai îmbelşugat. Un cadou aparte îl reprezintă, bineînţeles, un acvariu cu peşti. Îi va face plăcere să aibă în cameră fiinţele care dau numele zodiei în care s-a născut.

cadouri zodia pestiDe altfel, cadourile legate de apă vor fi întotdeauna bine primite, fie că este vorba despre echipament pentru sporturi acvatice (costum de scafandru, minge de polo sau placă de surf) sau de săruri de baie şi diferite esenţe aromatice.

Trebuie să ţineţi cont, de asemenea, de latura spirituală foarte bine dezvoltată a oricărui nativ al acestei zodii. O icoană veche sau pe care să fie pictată imaginea sfântului lor protector, tămâie frumos mirositoare adusă dintr-unul din locurile de pelerinaj ale creştinătăţii, cărţi care să povestească viaţa unor sfinţi sau a unor persoane cu puteri speciale, iată alt tip de cadou care poate mulţumi o persoană născută în semnul Peştilor.Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop