loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 15106 ori.
Cadouri pentru Scorpioni

Cu Scorpionul, este recomandat să nu faceţi greşeli atunci când îi dăruiţi ceva. Nu va ezita să vă spună că nu îi place ce i-aţi adus şi, mai mult, va avea grijă ca, la rândul său, să vă ofere  cadou ceva despre care ştie că nu vă place, doar pentru a vă da o lecţie.

cadouri zodia scorpion

Marea majoritate a nativilor acestui semn sunt fascinaţi de ocultism. Prin urmare, puteţi profita de acest interes pentru a-i face cadou un pachet de cărţi de tarot, o tăbliţă ouija pentru comunicarea cu spiritele, un manual de astrologie sau un talisman pe care să fie gravate câteva simboluri străvechi.

Cei care nu sunt interesaţi de ocultism, se orientează spre religie. Pentru aceştia, puteţi să cumpăraţi cadouri precum o iconiţă, un crucifix sau, dacă s-au aplecat mai mult spre spiritualitatea orientală, o statuetă reprezentând un zeu hindus în postură de meditaţie.

cadouri scorpionÎn ordinea priorităţilor unui Scorpion, viaţa intimă ocupă, de asemenea, o poziţie foarte înaltă. Aici este greu de ales un cadou, totul depinzând de relaţia pe care o aveţi cu el/ea. Dacă aceasta este una cât se poate de apropiată, va fi încântat dacă pur şi simplu veţi trece la fapte, purtând o lenjerie mai deosebită sau folosind câteva jucării erotice. Îi puteţi, de asemenea, dărui lenjerie intimă. Dacă relaţia dumneavoastră este de altă natură, îi puteţi totuşi dărui un exemplar de colecţie din „Kamasutra – ediţia ilustrată“, sau un tratat despre masajul erotic.

Faimoasa latură întunecată a Scorpionului este încântată şi de un CD cu muzică gotică, de un tablou în acelaşi stil sau de iniţiative mai ciudate, precum o vizită la o catedrală, la ruinele unei biserici sau la o criptă dintr-un cimitir vechi. Dacă nu aveţi curaj pentru astfel de escapade, puteţi opta şi pentru un film horror de calitate.

Portret astrologic al zodiei Scorpion


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop