Cadouri pentru Tauri | cadou zodia taur
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12600 ori.
Cadouri pentru Tauri

cadouri zodia taur mancare

Dacă doriţi să simplificaţi lucrurile foarte mult, oferiţi-i unui Taur mâncare! Posibilităţile sunt, practic, nelimitate: puteţi să îi gătiţi mâncarea preferată şi să o prezentaţi într-un decor mai deosebit (lumânărele, petale de trandafiri, tacâmuri scumpe), să mergeţi împreună la un restaurant luxos şi să comandaţi din specialităţile casei, să îi cumpăraţi o cutie de bomboane de ciocolată, o sticlă de vin cadou zodia taur album de familiefranţuzesc (neapărat roşu!) sau un ceai englezesc. Cu siguranţă, Taurul va fi încântat în oricare dintre aceste variante. De altfel, nu trebuie să uitaţi că unul din principalele motive pentru care  Taurul apreciază sărbătorile este că acestea presupun un adevărat maraton gastronomic. 


Odată ce şi-a satisfăcut nevoia fundamentală de hrană, Taurul are nevoie de securitate emoţională mai mult decât de aer. Prin urmare, încercaţi ca, prin
cadouri taur vin rosucadoul pe care i-l oferiţi, să îi demonstraţi cât de mult ţineţi la el/ea! De exemplu, puteţi să îi oferiţi ceva confecţionat chiar de dumneavoastră, care a presupus muncă multă, accentuând acest lucru când faceţi cadoul: „am lucrat din greu ca să fie gata la timp, pentru tine“. Efectul este garantat. Cadoul poate fi, de exemplu, un album de familie sau un fular lucrat de mână.


De asemenea, Taurul poate fi impresionat dacă îi oferiţi exact ceea ce îşi dorea, fără însă ca el să îşi
cadou taur puloverfi exprimat vreodată această dorinţă prin viu grai. Este o dovadă a faptului că vă interesează ceea ce simte şi ceea ce îşi doreşte, iar această atenţie nu poate decât să îl bucure şi să îi dea sentimentul că este în siguranţă în mijlocul celor dragi – sentiment de care are atâta nevoie.

Caracteristici zodia Taur 

Vedete născute în zodia Taur


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop