loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11522 ori.
Capricornul: Michelle Obama şi sobrietatea care impune

Rece, ordonată, serioasă, femeia Capricorn nu este genul care să atragă de la prima privire. De altfel, nici nu crede în dragostea la prima vedere, deoarece are nevoie ca timpul să îi confirme ceea ce simte. Aceste caracteristici se regăsesc şi în stilul său vestimentar, nepotrivit pentru o vampă, dar perfect pentru a-i asigura un rol de femeie respectată şi impunătoare. Exemplul perfect este prima doamnă a Americii, Michelle Obama.

 


Michelle Obama: o primă doamnă plină de succes

 

zodia capricorn moda michelle obamaSoţia primului preşedinte afro-american din istoria Statelor Unite ale Americii a fost comparată, din punct de vedere al modului de a se îmbrăca, cu cele mai de succes first ladies din istorie. Cele mai frecvente comparaţii sunt cele cu Jacqueline Kennedy, superba soţie a preşedintelui asasinat la Dallas, care apoi avea să devină doamna Onassis. Astfel, despre Michelle Obama s-a spus că este la fel de stilată ca Jacqueline, dar că posedă şi seriozitatea şi disciplina Barbarei Bush. În ceea ce priveşte rochia sa albă, care îi lăsa un umăr dezgolit, purtată la discursul inaugural al soţului său, a fost caracterizată drept o combinaţie neaşteptată între stilul lui Nancy Reagan şi cel al lui Jackie Kennedy. Dincolo de toate aceste comparaţii, un lucru e cert: Michelle Obama este, în primul rând, ea însăşi, şi se simte foarte bine în propria piele, ca femeia din spatele celui mai puternic om din lume.

 

Michelle Obama şi moda

 

Soţia lui Barack Obama nu poartă, în general, mărci prestigioase, ci dovedeşte, prin multe din ţinutele sale, că poţi obţine o ţinută elegantă fără să cheltuieşti o avere. O parte dintre designeri nu apreciază acest stil, francezul Vincent Gregoire considerând, de exemplu, că de multe ori arată ca o însoţitoare de zbor sau ca o bunicuţă: „Cum are un fizic care îi permite să poarte lucruri ieşite din comun, atunci când poartă haine relativ discrete, simple, arată clasic, ca o bunicuţă, nu îşi asumă niciun risc“. Într-adevăr, dintre mărcile purtate de Michelle, doar Calvin Klein face parte din grupul celor cu adevărat celebre. La polul opus se află Isabel Toledo, stilista americană de origine cubaneză care a creat rochia de auriu pal şi mantoul de brocart asortat purtate la ceremonia de investitură a soţului ei. Până atunci, aceasta nu reprezenta deloc un nume cunoscut în industria americană a modei.

 

Michelle Obama şi topurile

 

În mai 2006, revista Vanity Fair o includea printre cei mai bine îmbrăcaţi 10 oameni din lume, iar în iulie 2008 aceeaşi revista i-a confirmat prezenţa în acest top exclusivist, în care este foarte greu să te menţii. Tot în 2008, People a inclus-o, de asemenea, pe lista celor mai bine îmbrăcate femei, specialiştii revistei exprimându-şi admiraţia pentru stilul său clasic, care inspiră siguranţă.
Nici prezenţa în aceste topuri, nici ascensiunea politică a soţului nu au făcut-o să îşi schimbe stilul în mod spectaculos, şi tocmai acest lucru este apreciat atât de specialişti, cât şi de americanul de rând. Eleganţa cu care Michelle Obama a rămas ea însăşi este o ilustrare a faptului că un Capricorn se simte cel mai bine atunci când se află în apropierea puterii, fără să o deţină personal.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop