Cine se îmbracă mai ciudat: zodii excentrice versus zodii conservatoare | zodii, blugi rupti, coafura punk, pantofi cu toc, ciorapi de matase
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11370 ori.
Cine se îmbracă mai ciudat: zodii excentrice versus zodii conservatoare

De obicei, se consideră că stilul depinde foarte mult de vârstă. Cu alte cuvinte, la 16-18 ani toată lumea poartă blugi rupţi în genunchi, zodii haine excentricetricouri lălâi sau coafuri punk, iar la 40 de ani cu toţii avem o vestimentaţie corectă, caracterizată prin sobrietate şi eleganţă. În această afirmaţie nu se află decât o fărâmă de adevăr. Numărul adolescenţilor care se îmbracă normal, dar şi cel al femeilor care se împopoţonează şi adoptă ţinute din cele mai excentrice chiar şi după ce au depăşit 50 de ani contrazice această judecată simplificatoare. Astrologia poate oferi câteva explicaţii mult mai satisfăcătoare.

 

Vărsătorii, campionii nonconformismului

Într-un top al zodiilor care se îmbracă ciudat, Varsatorii ar ocupa detaşat primul loc. Dominaţi de Uranus, planetă care se opune tradiţiilor, convenţiilor şi tuturor valorilor stabilite, Vărsătorii vor fi întotdeauna adepţi ai unor ţinute extravagante, menite să şocheze. Croielile cele mai ciudate, cele mai neobişnuite accesorii şi combinaţiile de culori la care nimeni altcineva nu s-ar fi gândit reprezintă elementele de bază ale vestimentaţiei unui Varsator, atunci când i se permite să se îmbrace după gusturile proprii. Ciorapii de mătase asortaţi cu adidaşi sau pantofii cu toc purtaţi la o plimbare de iarnă, pe polei şi ger de -20 de grade, reprezintă doar două exemple dintre cele mai spectaculoase.

 zodii excentrice haine

Berbecii, Leii, Scorpionii şi nevoia de a atrage atenţia

Varsatorul se îmbracă ciudat pentru că acest lucru corespunde naturii sale – fapt valabil, într-o măsură mai mică, şi pentru Gemeni. Există însă şi câteva zodii prezente la toate prezentarile Haute-Couture dintr-un motiv mult mai pragmatic: vor să fie mereu în centrul atenţiei, iar vestimentaţia potrivită te poate ajuta să realizezi acest lucru. Leul, de exemplu, iubeşte să se îmbrace în materialele de cea mai bună calitate, iar accesoriile etalate din belşug trebuie să arate oricărui privitor cine este regele. Deşi nu e deloc rafinat, Berbecul are grijă ca, prin ţinuta sport adoptată, să dea mereu impresia de energie şi de putere. Scorpionul este şi el dependent de zodii conservatoare haine modaatenţia celorlalţi, dar de obicei o atrage făcând pe misteriosul. Îşi pune mereu în evidenţă sexualitatea, dar nu dezvelindu-se excesiv, ci mai degrabă sugerând.

 

Capricornul, cel mai mare adept al seriozităţii

Pentru Capricorn, zodie dominată de Saturn, planetă a conservatorismului şi a seriozităţii, hainele sunt făcute doar pentru a te proteja de soare în timpul verii şi pentru a-ţi ţine de cald pe durata iernii. Criteriile estetice pălesc total în faţa celor practice, Capricornilor nepăsându-le prea mult de imaginea pe care o oferă, atât timp câte ei se simt bine în hainele respective. Din aceleaşi motive practice, preferă materialele rezistente, care nu se strică după numai câteva spălări.

 

Cine cultivă normalitatea?

Celelalte zodii păstrează de obicei calea de mijloc, neieşind în evidenţă prin excentricitate, dar nici necultivând banalitatea. Taurul nu alege hainele la modă, ci pe cele care îl avantajează, în timp ce pe Rac îl prind foarte bine hainele de epocă. Fecioara cultivă o sobrietate destul de şic, iar Balanta vrea să arate bine fără să epateze. Sagetatorii ştiu să îşi adapteze ţinuta în funcţie de împrejurare, în timp ce Pestii reuşesc să poarte cu naturaleţe stiluri diferite.

 

Gabriela Velours                                                                   

                                                                     
  Video cu zodii excentrice - prezentare de moda christian Dior haute courure: 

                      

 

                                         


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop