Femeia Balanţă şi vestimentaţia ca artă: Gwyneth Paltrow | zodiile si moda
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9721 ori.
Femeia Balanţă şi vestimentaţia ca artă: Gwyneth Paltrow

Dintre toate zodiile, Balanța este, poate, cea mai sofisticată. Cu un simţ estetic înnăscut, reprezentantele acestei zodii se pricep foarte bine să ofere o imagine încântătoare de fiecare dată când ies în public. Acest lucru se datorează unei combinaţii între o vestimentaţie aleasă cu bun-gust şi un comportament caracterizat cel mai bine prin cuvintele graţie şi eleganţă. Aceste caracteristici i se potrivesc, în cel mai înalt grad, actriţei Gwyneth Paltrow, câştigătoare a Oscarului şi a Globului de Aur.

gwyneth paltrow zodia balanta

Gwyneth Paltrow, iubita lui Shakespeare

Cel mai bun film al lui Gwyneth Paltrow, pentru care a primit Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, dar şi Globul de Aur, este, fără îndoială, Shakespeare in love. Mai puţin cunoscut este faptul că filmul a primit şi Oscarul pentru cele mai bune costume. Designerul Sandy Powell s-a întrecut pe sine în realizarea costumelor din epoca elisabetană. Meritul pentru acest premiu i-a aparţinut însă, în egală măsură, şi actriţei, care a purtat cu graţie costumele specifice Angliei secolului al XVI-lea, în timp ce o interpreta pe tânăra Viola, care doreşte să devină actriţă, într-o epocă în care acest lucru nu era permis femeilor.

 

Gwyneth Paltrow, femeia sofisticată a secolului XX

În filmul A perfect murder, Gwyneth Paltrow joacă rolul soţiei unui puternic om de afaceri, mult mai în vârstă decât ea, care este îndrăgostită de un tânăr artist. În ciuda hainelor aparent simple (rochii negre, simple, sau pulovere obişnuite, cu guler pe gât), ea degajă în permanenţă o impresie de femeie sofisticată. Astfel, reuşeşte să dovedească faptul că nu contează atât hainele, cât atitudinea cu care le porţi. Acest lucru poate fi observat şi în alte filme ale ei, precum Se7en, Great Expectations (Marile speranţe) sau The Talented Mr. Ripley (Talentatul domn Ripley).

Gwyneth Paltrow, femeia de pe covorul roşu

De fiecare dată când păşeşte pe covorul roşu, Gwyneth Paltrow dovedeşte aceeaşi că este o artistă desăvârşită şi în ceea ce priveşte modul de a se îmbrăca, dovedindu-se o demnă reprezentantă a zodiei Balanţă. Reţinem, de exemplu, rochia roz, din voal fin, mulată pe corp pentru a da impresia unei sirene, cu trenă, pe care a purtat-o la una dintre ceremoniile de decernare a Premiilor Oscar. Privind-o, este uşor de înţeles de ce a atras bărbaţi precum Brad Pitt, Ben Affleck sau Chriss Martin, membru al trupei Coldplay, cu care Gwyneth Paltrow a fost căsătorită.

 

 

 Video cu apariția lui Gwyneth Paltrow pe covorul roșu:

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop