Femeia Gemeni: doi bebeluşi care trag în părţi diferite
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7018 ori.
Femeia Gemeni: doi bebeluşi care trag în părţi diferite

Sunt zodia Gemeni, femeie, si aş putea spune multe despre această zodie.

Se spune că este o zodie duală; aşa este, cel puţin eu trec uşor de la o stare la alta şi am momente în care îmi este greu să iau o decizie. Simt că am doi  bebeluşi în minte, care trag în părţi diferite.

Sunt foarte vorbăreaţă (dacă vorbeşti cu mine, ar fi bine să mi se pună „dop la gura“ la un moment dat, dacă vrei să zici şi tu ceva).

Sunt curioasă (îmi place să ştiu şi să cunosc cât mai multe, să fiu informată, la curent cu toate noutăţile), dar nu bârfitoare (aşa cum am mai citit în unele horoscoape că ar fi Gemenii). Din contră, urăsc bârfa şi vorbele „auzite pe la spate“. Sunt o persoana directă: dacă am ceva de spus, spun şi punct, şi am aceleaşi aşteptări şi de la cei de lângă mine.

În carieră sunt o persoană ambiţioasă, puternică, care îşi face treaba foarte bine, dorind mereu să acceadă spre vârful piramidei doar prin forţele proprii, fără aşa-zisele „relaţii sau pile“. Lupt pentru o carieră frumoasă, îmi doresc o viaţă fără lipsuri. Sunt încrezătoare în propriile forţe şi uneori mă uimeşte puterea cu care pot să trec peste momentele dificile din viaţa mea.

În dragoste, sunt fidelă (nu am înşelat niciodată într-o relaţie), sunt statornică  şi ofer totul, în momentul în care partenerul îmi demonstrează că mă iubeşte, dar am mari aşteptări de la el. Are de trecut probe grele până să îi dăruiesc inima şi tot ce însemn eu ca fiinţă, dar, dacă le depăşeşte, cu siguranţă mă va avea pentru totdeauna.

Nu suport minciuna, trădarea, infidelitatea. În schimb, am puterea să iert, dar nu uit niciodată răul care mi s-a făcut şi e posibil ca, la cea mai mică supărare, să fac reproşuri... Dar, pentru iertare, trebuie să îmi demonstreze că îi pare rău cu adevărat că a greşit şi că îşi merită iertarea.

Nu sunt o persoană răzbunătoare, dar cea mai mare armă a mea, pentru răzbunare, este indiferenţa, care de-a lungul vieţii mi-a arătat că doare cel mai tare, mai tare decât orice răzbunare.

Nu ştiu să urăsc, deşi am încercat. Când mă supăr, ţin supărare mult şi bine. Sunt o luptătoare şi nu mă las învinsă de probleme.

Uneori, sunt mult prea închisă în mine, poate din dorinţa de a-i proteja pe alţii de probleme sau de a nu şti ceilalţi că am probleme sau că sufăr.

Înainte de a lua o decizie, cântăresc foarte bine lucrurile şi am prostul obicei de a mă gândi la binele celor din jurul meu atunci când iau o decizie, şi nu la binele meu. Am tendinţa de a proteja mereu persoanele importante din viaţa mea, în detrimentul propriului bine.  

Se spune că verbul „a gândi“ ne defineşte ca zodie… Pe mine, ca persoană, cu siguranţă acest verb mă defineşte. 

Am încredere foarte mare în oameni. Ajut şi, deşi sunt rănită, tot nu mă învăţ  minte.

Consider ca zodia Gemeni este o zodie bună, frumoasă, puternică şi foarte ambiţioasă şi norocoasă. Cunosc multe persoane Gemeni, femei şi bărbaţi, şi pot să spun că ne asemănăm destul de mult.

 

 Georgiana Stăicuţ

Dacă doreşti să scrii ceva despre zodia ta şi despre cum te simţi aparţinând acelei zodii, poţi să ne trimiţi textul la una din adresele de la rubrica Contact

Cele mai bune vor fi publicate aici.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop