loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9343 ori.
Fergie: Femeia Berbec, creatoarea de tendinţe

În modă, femeia Berbec este un creator de tendinţe. Uneori i se reproşează că nu este prea feminină, dar nu i se poate reproşa şi faptul că nu ar fi la curent cu noutăţile din lumea modei. Dimpotrivă, doreşte să experimenteze în permanenţă noi stiluri vestimentare – cu riscul ca unele dintre acestea să reprezinte un eşec total – iar uneori creează singură un stil. O vedetă reprezentativă pentru stilul vestimentar al femeii Berbec este cântăreaţa americană Fergie.

 

Fergie, în topul celor mai bine îmbrăcate vedete

zodia berbec moda fergieÎn 2008, Fergie se afla pe locul 4 în topul celor mai bine îmbrăcate vedete, realizat de revista People. Iată cum era justificată această alegere : parcurgând o cale lungă de la zilele în care purta ţinute ce îi lăsau buricul dezgolit, anul acesta a apărut o Fergie rafinată, încrezătoare în forţele proprii şi mult mai bine îmbrăcată. De la pantalonii scurţi chic purtaţi pe stradă până la o ţinută Calvin Klein clasică purtată la premiile Grammy, nu e nicio îndoială că avem de a face cu o cântăreaţă plină de farmec.
Referirea la buricul dezgolit aminteşte de apariţia sa la premiile MTV din 2006, când Fergie apăruse mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, atunci aflându-se în topul celor mai prost îmbrăcate vedete. A învăţat însă din propriul obicei de a experimenta tot felul de ţinute şi acum apare în topuri alături de prima doamnă a Americii,
Michelle Obama.

 

Fergie şi Black Eyed Peas

Deşi în ultimii ani a cunoscut sucesul şi pe cont propriu, Fergie rămâne asociată cu imaginea formaţiei hip-hop Black Eyed Peas. In 2003, melodia Where is The Love spărgea toate topurile şi îi propulsa printre cele mai îndrăgite formaţii din lume. Piese precum Shut Up, My Humps şi Don’t Phunk with my Heart le-au consolidat rapid acest statut. Fiind singura femeie din grup, Fergie a atras toate privirile asupra sa. Şi normal, mai ales că avea ce arăta. Formele sale ieşeau în evidenţă chiar şi pe sub elementele specifice unei ţinute ghetto funk: bermude sau pantaloni largi, cadrilaţi, tricouri cu imprimeuri ciudate, pălării bărbăteşti şi tot felul de accesorii ciudate. Apoi, după cum remarcau cei de la People, stilul său a cunoscut o evoluţie continuă.

Fergie şi colaborarea cu industria modei

Fergie a lucrat inclusiv ca model, pentru unele dintre cele mai cunoscute firme din lume: Candie’s, Kipling sau Peach John, iar apoi a devenit imaginea companiei Calvin Klein. În toamna 2007 şi apoi în primăvara 2008, ea a lansat două linii de genţi pentru compania belgiană Kipling. Colaborarea cu Calvin Klein a început la ceremonia de decernare a premiilor Grammy de la Los Angeles, când Fergie purtat o ţinută CK. Succesul reprezentat de apariţia respectivă i-a convins pe reprezentanţii firmei că solista Black Eyed Peas e potrivită să le promoveze creaţiile în întreaga lume. În afară de Berbecul Fergie, ţinutele Calvin Klein sunt promovate şi de Pestele Eva Mendes.

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop