loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 27675 ori.
Grace Kelly - prinţesa Scorpion

Cu Soarele, Ascendentul şi guvernatorul Ascendentului în Scorpion, Grace Kelly a fost o personalitate extrem de puternică, iar acest lucru s-a manifestat inclusiv în stilul său vestimentar.

Grace Kelly nu a adoptat un stil, ci a creat unul, refuzând să îi copieze pe alţii. Imaginea sa era diferită de cea a divelor voluptoase ale epocii. Nu avea nevoie de artificii sau de ţinute vulgare pentru a-şi sublinia erotismul. Charisma unui Scorpion se manifestă în priviri, gesturi şi atitudine, exercitând asupra privitorului fascinaţia unei vrăji.

 zodia scorpion moda grace kelly

 

Grace Kelly – actriţa de la Hollywood

Născută într-o familie catolică şi educată într-o mănăstire, Grace Kelly a trezit indignarea familiei sale, atunci când s-a hotărât să devină actriţă. Pentru a-şi putea plăti cursurile de artă dramatică, a pozat pentru reclame la Coca Cola şi Colgate. A fost repede remarcată şi, la 22 de ani, juca în primul său film, 14 ore.
Celebritatea i-a fost asigurată de colaborarea cu Alfred Hitchcock, ea deţinând rolul principal în trei filme ale maestrului suspansului: Dial M for Murder, Rear Windows şi To Catch a Thief. În al treilea film, Grace Kelly a jucat rolul unei moştenitoare de origine americană, care impresiona prin ţinutele sale sofisticate şi bijuteriile scumpe.

În 1955, Grace Kelly a primit premiul Oscar pentru rolul interpretat în The Country Girl. La premieră, a purtat o rochie de satin albastru, una dintre ţinutele sale preferate. De altfel, a apărut îmbrăcată în ea şi la premiera filmului şi pe coperta revistei Life. Astfel, arăta că nu îi pasă de regula conform căreia nu trebuie să apari de două ori în public în aceeaşi ţinută şi se distanţa de stilul vestimentar al personajelor interpretate. De exemplu, în Rear Window, personajul său, Lisa Carol Fremont, era posesoarea unei garderobe impresionante atât prin calitate cât şi prin cantitate şi îşi schimba în permanenţă ţinutele.
În total, Grace Kelly a jucat în numai 11 filme, suficient pentru a rămâne în istoria cinematografiei şi în amintirea fanilor. Cariera ei la Hollywood s-a încheiat în momentul în care s-a căsătorit cu prinţul Rainier şi a devenit prințesă de Monaco.

 

 

Grace Kelly – prinţesa de Monaco

Grace Kelly si printul Rainier de Monaco s-au întâlnit în mai 1955, în timpul festivalului de la Cannes, când Grace a mers la castel pentru o şedinţă foto. Apoi, Rainier şi-a petrecut sărbătorile de iarnă împreună cu familia lui Grace, iar 19 aprilie 1956 avea loc nunta, celebrată în Catedrala din Monaco. Grace Kelly a purtat o rochie de mireasă cu adevărat princiară, făcută din metri de mătase, tafta, tul şi dantelă, creaţie a lui Helen Rose, designerul actriţei de la casa de producţie Metro Goldwin Mayer.
Odată devenită prinţesă, nu a trebuit să îşi schimbe stilul prea mult, datorită eleganţei ei naturale şi nobleţei cu care se născuse. Prefera în continuare culorile pastelate şi liniile simple. Mănuşile albe, eşarfele de mătase şi pantofii cu toc jos îi defineau, de asemenea, imaginea. De asemenea, este asociată cu aşa-numita geantă Grace Kelly, mare şi aproape pătrată, pe care o folosea, atunci când era însărcinată, pentru a feri abdomenul său bombat de blitzurile fotoreporterilor. Era apreciată şi pentru faptul că nu încerca să ascundă faptul că avea probleme de vedere şi îşi purta ochelarii cu mândrie.
La 14 septembrie 1982, a suferit un atac cerebral în timp ce se afla la volan, iar rănile provocate de accident i-au fost fatale. A fost înmormântată în absida catedralei din Monaco, la ceremonia funebră fiind prezente personalităţi precum prinţesa Diana, prima doamnă franceză Danielle Mitterrand şi prima doamnă americană Nancy Reagan, preşedintele irlandez Patrick Hillery sau actorul Cary Grant.
Stilul lui Grace Kelly – caracterizat prin bun-gust şi naturaleţe – rămâne însă nemuritor.

 Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop