loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 21377 ori.
Horoscopul şi culorile

Zodia natală are o importanţă deosebită şi în alegerea culorilor pentru hainele pe care le porţi. Dacă vedeţi o femeie îmbrăcată într-o rochie de un roşu ţipător, care atrage toate privirile asupra sa şi pare că domină pe toată lumea prin ţinută, aveţi de a face, cu siguranţă, cu o leoaică. Dar dacă nuanţa de roşu este mai închisă şi combinată cu mult negru, iar femeia emană un aer misterios şi o senzualitate discretă, dar extrem de provocatoare, probabil că aţi întâlnit o superbă reprezentantă a zodiei Scorpionului. Zodia în care ne-am născut determină, în mare măsură, preferinţele noastre în materie de culori, deci horoscopul ne poate dezvălui gusturile. Vă propunem, în continuare, o analiză a nuanţelor perfecte pentru fiecare, în funcţie de elementul căruia îi aparţine zodia natală.

 

zodii si culori

Horoscopul si culorile - Zodiile de foc: culori calde,  provocatoare       

Berbecii, Leii şi Săgetătorii optează, la unison, pentru culori calde. Se simt foarte bine în nuanţe de roşu, portocaliu, galben sau purpuriu. Fie că este vorba de o rochie de seară, de o ţinută sport sau de un costum de baie, o persoană născută în aceste zodii va simţi mereu nevoia să se îmbrace într-o culoare care să atragă toate privirile asupra sa. Singura zodie de foc care strică, în oarecare măsură, acest aspect înflăcărat este Sagetatorul, care optează uneori pentru nuanţe de bleu şi chiar indigo. Aşadar, dacă sunteţi un nativ al acestei zodii, aveţi posibilitatea să vă adaptaţi la mai multe stiluri, datorită influenţei expansivului Jupiter, care vrea întotdeauna mai mult.

 

Horoscopul si culorile - Zodiile de pământ: nuanţe închise şi seriozitate

Spre deosebire de nativii din zodiile de foc, Taurii, Fecioarele şi Capricornii nu ţin neapărat să atragă atenţia. De obicei, reprezentantele acestei zodii preferă culorile închise, cafeniul şi maroniul pământului sau griul anumitor roci. O excepţie o reprezintă culoarea verde. Potrivită îndeosebi pentru Tauri, ea le conferă acestora un aspect viu şi atrăgător, la fel ca un colţ de natură înviorat după o ploaie scurtă de vară. În ceea ce îl priveşte pe seriosul Capricorn, acesta se simte foarte bine când poartă culoarea negru.   

 

Horoscopul si culorile - Zodiile de aer: nuanţe de bleu şi culori pastelate

zodiile si culorileGemenii, Balanțele şi Vărsătorii nu iubesc nici nuanţele aprinse, pe care le consideră prea ţipătoare, nici culorile închise, care îi întristează. În schimb, pe hainele lor se pot regăsi toate nuanţele pe care le capătă cerul, indiferent de anotimp şi de climă. Azuriul unei zile senine de vară, griul ameninţător al norilor de furtună, albastrul intens al unor dimineţi de toamnă. Iar Gemenii merg şi mai departe şi încearcă să reproducă, pe rând, toate nuanţele curcubeului. Semn dual, ei nu se simt bine într-o singură culoare, ci încearcă mereu să realizeze diferite combinaţii.

          

Horoscopul si culorile - Zodiile de apă: nuanţe acvatice, profunde

Racii, Scorpionii şi Peștii se simt ca peştele în apă atunci când poartă culorile elementului care îi defineşte. Cu toţii am învăţat că apa este incoloră, dar de fapt ei cunosc mai bine albul lăptos al unei cascade înspumate sau sutele de nuanţe ale unui peisaj marin. Şi ne surprind de fiecare dată cu prospeţimea acestor culori. Notă discordantă face Scorpionul, care, datorită relaţiei sale speciale cu planetele Marte şi Pluton, preferă nuanţe stacojii, grena, sângerii, combinate cu un negru atât de intens încât pare desprins din străfundurile regatului morţilor, condus de planeta lor guvernatoare.

 

   


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop