loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6139 ori.
Kristen Stewart: stil de Taur

Kristen Stewart, vedeta feminină din Twilight, interpreta adolescentei iubitoare de vampiri, Bella Swan, este – din punct de vedere al vestimentaţiei – un reprezentant tipic al semnului Taurului.

zodia taur moda Kristen StewartTaurul – ca, de altfel, şi celelelalte zodii de pământ – nu este nici pe departe un fanatic al modei, ci preferă hainele rezistente şi practice, potrivite pentru fiecare împrejurare.

Deşi se pricep să îşi pună valoare formele, femeile Taur nu se dedau aproape niciodată la extravaganţe: foarte rar le veţi putea vedea cu un decolteu care nu mai lasă niciun loc pentru mister sau cu o fustă mai scurtă decât o batistă.

Exact astfel îşi caracterizează propriul stil vestimentar şi Kristen Stewart, într-un interviu acordat pentru numărul din luna martie al revistei Elle din Marea Britanie. Vedeta din Twilight a declarat pentru sursa citată că preferă să poarte, de fiecare dată, hainele în care se site bine. De exemplu, atunci când este frig, preferă să poarte şosete, decât să îngheţe făcând concesii pentru modă. La fel, se îmbracă frumos dacă iese să cineze în oraş, fără a exagera însă în vreun fel.

De altfel, şi pictorialul realizat pentru numărul din luna iunie al revistei Elle îi confirmă spusele: Ea este îmbrăcată în rochii clasice, elegante, pozând într-un peisaj natural, înconjurată de copaci înfloriţi. Alegere deloc surprinzătoare pentru un Taur – zodie care marchează mijlocul primăverii, adică exact perioada în care întreaga natură este în floare.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop