loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10060 ori.
Madonna: Femeia Leu şi nevoia de a fi în centrul atenţiei

Leul este o zodie care emană putere şi are întotdeauna aceeaşi dorinţă dominantă: să fie în centrul atenţiei. Aceste trăsături influenţează în mod decisiv stilul vestimentar al femeilor din zodia Leu, iar Louise Veronica Ciccone, cunoscută în întreaga lume sub numele de Madonna, este una dintre reprezentantele tipice ale acestui semn zodiacal, din punct de vedere al vestimentaţiei, dar nu numai.

 

Cântăreaţa Madonna, sutienele conice şi videoclipurile erotice

zodia leu moda madonnaDin 1984-1985, când cânta Like a Virgin sau Material Girl, şi până astăzi, când noul său turneu mondial o aduce pentru prima dată şi în România, Madonna s-a aflat mereu în centrul atenţiei. A reuşit acest lucru prin câteva hituri cu adevărat memorabile, precum Vogue, Like a Prayer sau Frozen, dar şi prin apariţiile sale spectaculoase, uneori scandaloase, inclusiv din punct de vedere vestimentar. Sutienele conice realizate de Jean-Paul Gaultier i-au definit stilul la începutul anilor ’90, iar faptul că a sugerat masturbarea în timpul unui concert a făcut ca aproape să fie arestată. De asemenea, videoclipul Justify My Love a fost interzis iniţial de postul de televiziune MTV, din cauza conţinutului său erotic, considerat mult prea explicit. Totuşi, acestea nu erau, ca în cazul unor vedete româneşti de astăzi, gesturi menite să compenseze lipsa talentului. Dimpotrivă, în ciuda tuturor controverselor, Madonna fost apreciată în permanenţă în primul rând pentru muzica sa. Iar cea mai bună dovadă a talentului o reprezintă şi succesele sale din domeniul cinematografiei. 

 

Actrita Madonna şi rolurile de femeie puternică

Cel mai cunoscut film în care a jucat Madonna este, fără îndoială, Evita. Realizată în 1997, pelicula a fost recompensată cu Premiul Oscar pentru cea mai bună melodie, iar Madonna a câştigat, graţiei interpretării sale, Globul de Aur. Ţinutele create de designerul Penny Rose i s-au potrivit de minune, reuşind să ofere o imagine a fostei prime doamne argentiniene care va rămâne mereu în amintirea publicului. Celebră este scena în care Madonna, îmbrăcată într-o rochie aurie, cântă Don’t Cry for Me Argentina în faţa unei mulţimi care ascultă cu lacrimile în ochi.
Alte roluri celebre interpretate de Madonna sunt cele din Căutând-o pe Susan, Naufragiaţii şi James Bond. Să nu mori azi.

 

Femeia Madonna, dincolo de roluri


madonna moda zodia leu

Dar Madonna nu a oferit imaginea unei femei puternice şi elegante numai pe scenă sau pe platourile de filmare. Comportamentul său din viaţa de zi cu zi nu se îndepărtează prea mult de imaginea sa de artistă. Madonna a fost căsătorită de două ori şi are trei copii, dintre care numai unul s-a născut în timp ce ea era măritată. Printre partenerii săi se numără actorul Sean Penn, baschetbalistul Dennis Rodman, rapperul Vanilla Ice, regizorul Guy Ritchie şi manechinul Jesus Luz. În timp ce era căsătorită cu Guy Ritchie, cei doi au fost declaraţi cel mai elegant cuplu. Madonna impresionează de asemenea, prin modul în care şi-a păstrat forma fizică, chiar dacă a împlinit de curând o jumătate de secol.

 

 

  


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop