Masterchief, Horia Virlan, Cireasa de pe tort şi Jupiter in Taur | zodii, bucatarie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 4931 ori.
Masterchief, Horia Virlan, Cireasa de pe tort şi Jupiter in Taur

Nu vi se pare că în ultimele luni maeştrii bucătari sunt, mai mult ca oricând, în centrul atenţiei? În special televiziunile se întrec să ne aducă sub nas emisiuni tot mai îmbietoare, în care diferiţi invitaţi îşi demonstrează, sub privirea atentă a unui bucătar, talentul la gătit.

masterchef protv

Horia Virlan şi Cireaşa de pe tort sunt la al doilea sezon, pe Prima TV, iar succesul este în continuă creştere. Dovada palpabilă: posterele şi bannerele publicitare cu Horia Virlan, care au apărut, între timp, şi în supermarketuri. Îl vedem pe simpaticul bucătar nu numai dacă deschidem televizorul, ci şi când mergem la cumpărături.

 

Tot în această perioadă, ProTv a adus la noi cel mai important show de televiziune din lume dedicat gătitului: MasterChef. În faţa unui juriu format din bucătari extrem de exigenţi, concurenţii vor încerca să îşi demonstreze talentul la gătit şi să câştige marele premiu, constând într-o sumă consistentă de bani.

 

Până şi pe posturile de desene animate, precum Minimax, putem vedea o emisiune cu doi copii care gătesc în fiecare zi câte ceva, creând un adevărat trend în domeniu, printre puştani.

 

Ce credeţi că i-a apucat pe toţi, de ne arată oale, cratiţe şi diferite condimente, în acelaşi timp?

 

Astrologia oferă o explicaţie extrem de simplă: între iunie 2011 şi iunie 2012, Jupiter tranzitează semnul Taurului, suficient de recunoscut pentru plăcerile culinare încât să fie considerat, pe bună dreptate, mâncăciosul zodiacului. Iar Jupiter îşi exercită, şi în acest semn astral legat de plăcerea de a mânca, influenţa sa obişnuită: aduce dezvoltarea respectivului domeniu, la cote greu de imaginat până atunci.

 

Deci, cel puţin până în iunie 2012, când Jupiter va începe să tranziteze semnul Gemenilor, vă dorim poftă bună! Veţi avea suficiente surse de inspiraţie, în ceea ce priveşte gătitul.

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop