loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10326 ori.
Milla Jovovich – un Săgetător în lumea modei

Născută în Ucraina ca fiică a unui pediatru sârb şi a unei actriţe de origine rusă, Milica Natasa - Milla Jovovich a cunoscut celebritatea departe de locurile natale, lucru tipic pentru cosmopolitul semn al Săgetătorului.  

Deşi are în spate o carieră remarcabilă ca actriţă şi, mai nou, cântăreaţă, Milla Jovovich a cunoscut consacrarea în lumea modei. (De altfel, dezvoltarea şi expansiunea în mai multe domenii reprezintă o altă caracteristică a Săgetătorilor).

 

Milla Jovovich şi lumea modei

zodia sagetator moda milla jovovichPrimele contacte ale Millei Jovovich cu lumea modei datează de la vârsta de nouă ani. Nu foarte înaltă (1,73 metri) dar suplă şi cu o privire expresivă, ea a fost remarcată de mai mulţi fotografi profesionişti, iar la 12 ani contabiliza deja prima apariţie pe coperta unei reviste de modă: Lei, din Italia. La 13 ani, semna deja primul contract ca model, fiind parte a unui scandal mai vast legat de vârsta la care poţi intra în lumea modei. Apariţiile pe copertele revistelor au continuat cu The Face, Vogue, Cosmopolitan, Seventeen, Mademoiselle, Glamour, Harper’s Bazaar sau InStyle. Cariera ei de model a inclus, de asemenea, diferite campanii pentru Banana Republic, Christian Dior, Damiani, Donna Karan, Gap, Versace, Calvin Klein, DKNY, Coach, Giorgio Armani, H&M sau Revlon. Începând cu 1998, Milla Jovovich a devenit imaginea L’Oreal, apărând în diferite spoturi publicitare ale celebrei companii de cosmetice. Considerată fotomodelul favorit al lui Gianni Versace, ea este, totodată, unul dintre cele mai bogate topmodele din lume, cu o avere estimată la peste 10 milioane de dolari încă din 2004. Începând cu 2004, a încheiat un contract şi cu spaniolii de la Mango, continuând şi colaborarea cu L’Oreal.

 

Milla Jovovich si cinematografia

Milla Jovovich a debutat în cinematografie la doar 13 ani, dar primul ei rol cu adevărat important este cel din Întoarcerea la Laguna Albastră (1991), film care i-a atras numele de Brooke Shields slavonă. Remarcabile sunt, de asemenea, interpretările din Chaplin (1992), Ioana D Arc (1999), Zoolander (2001) sau Resident Evil (2002) cu continuările Resident Evil: Apocalypse (2004) şi Resident Evil: Extinction (2007). Astfel, ea a demonstrat că poate îmbina graţia necesară pe podiumurile de prezentare cu exigenţele unor roluri din filme horror sau de acţiune, precum cele din seria amintită în final, pentru care a trebuit să ia lecţii de karate şi kickboxing.

 

Milla Jovovich şi costumele lui Jean Paul Gaultier: Al cincilea element 

Chiar în 1997, anul în care s-a căsătorit cu Luc Besson, Milla Jovovich a interpretat rolul principal feminin în filmul acestuia „Al cincilea element“, un science-fiction în care au mai jucat Bruce Willis, Gary Oldman, Ian Holm şi Chris Tucker. Designerul Jean-Paul Gaultier a creat nu mai puţin de 954 de costume pentru acest film, a cărui acţiune se petrece într-un New York futuristic, în secolul XXIII. Apariţia Millei, care interpretează o extraterestră cu numele de Leeloo (Leeloominaï Lekatariba Lamina-Tchaï Ekbat De Sebat), impresionează prin amestecul de forţă şi vulnerabilitate, combinate cu o puternică doză de senzualitate, scoasă în evidenţă de costumul care acoperă doar strictul necesar şi de părul portocaliu. Relaţia cu Luc Besson nu a durat decât până în 1999, iar actualmente Milla Jovovich se află deja la a treia căsătorie, având şi un copil.

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop