loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9320 ori.
Penelope Cruz, un Taur între film şi lumea modei

Penelope Cruz (pe numele complet Penelope Cruz Sanchez) este prima actriţă spaniolă care a primit premiul Oscar. Ea a datorat acest succes rolului din filmul Vicky Cristina Barcelona, realizat în 2008.

Născută în semnul Taurului – guvernat de Venus, planeta frumuseţii şi a iubirii – Penelope nu a impresionat numai prin calităţile sale actoriceşti, ci şi prin aspectul fizic. Contractele cu companii precum LOreal sau Mango sunt cea mai importantă mărturie a acestui fapt.

 

Penelope Cruz, actriţa – o divă a anilor 2000

zodia taur moda penelope cruzPenelope şi-a început cariera în 1992, dar primul său film cu adevărat important este Abre los Ojos (Open your Eyes), din 1997, regizat de Alejandro Amenabar. Succesul acestei producţii a fost atât de mare, încât povestea, puţin modificată, a beneficiat de un remake la Hollywood, intitulat Vanilla Sky, în care rolul principal feminin a fost interpretat, în 2001, tot de Penelope Cruz.

Aceste două filme au impus-o drept o actriţă de talie mondială şi i-au adus roluri din ce în ce mai importante. Tot în 2001, filmul Blow, în care a jucat alături de Johnny Depp, a reprezentat, de asemenea, un mare succes.

 

Alte repere importante ale carierei lui Penelope Cruz sunt: Waking Up in Reno (2002), Gothika (2003), Noel (2004) sau Sahara (2005). În 2006, a fost nominalizată la Oscar şi a primit Globul de Aur pentru rolul din Volver, pentru ca în 2008 să câştige Oscarul, pentru rolul Mariei Elena din Vicky Cristina Barcelona.

 

Penelope Cruz: colaborarea cu Mango şi L’Oreal

Apariţiile ei pe covorul roşu au impresionat aproape întotdeauna în mod plăcut. Spre deosebire de multe actriţe, Penelope Cruz nu exagerează cu decolteurile. În schimb, îşi arată picioarele, purtând fuste şi pantofi care le pun în valoare. Destul de scundă, este o adeptă a tocurilor înalte. Părul lung, brunet, este un element important al look-ului său, căruia nu i-a adus modificări esenţiale de-a lungul timpului. Şi în ceea ce priveşte accesoriile, ea a dat constant dovadă de bun gust, fără a încerca să şocheze.

 

În 2006, Penelope Cruz a devenit imaginea companiei LOreal, promovând diferite produse ale celebrei firme franţuzeşti, precum mascara. Apariţiile sale în aceste reclame îi aduc două milioane de dolari în fiecare an.

În acelaşi timp, ea a ales să colaboreze şi cu compania Mango, din ţara natală, Spania, pentru care a creat, împreună cu sora sa, o întreagă colecţie, inspirată de stilul actriţei Brigitte Bardot şi de verile petrecute la Saint Tropez.

 

Fără să se îmbrace ostentativ, Penelope Cruz a reuşit să urce constant în topul celor mai apreciate frumuseţi. De exemplu, în 2008 se afla pe locul 26 în topul celor mai dorite femei, realizat de Askmen .com, în 2009 urcase un loc, pentru ca în 2010 să ajungă pe locul 7.

De asemenea, Empire Magazine a consideră  pe Penelope Cruz drept una dintre cele mai sexy o sută de actriţe din întreaga lume.


 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop