loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 18113 ori.
Rac: Lady Diana

lady diana zodia racViaţa printesei Diana a Marii Britanii este o ilustrare a verbului specific zodiei Rac: „a simţi“. În ciuda problemelor pe care le-a avut mai întâi cu părinţii şi apoi cu soţul, familia a reprezentat mereu centrul de greutate al vieţii ei. 

 

Lady Diana a lucrat iniţial cu copiii ca educatoare iar apoi, când a avut proprii copii, a jucat cel mai important rol în educaţia lor, iar în ultimii ani de viaţă s-a dedicat constant operelor de caritate. Prin toate aceste caracteristici, dar şi prin numele de prinţesă a inimilor, Lady Di a dovedit că este o adevărată femee Rac.

 

Diana Frances Spencer s-a născut la 1 iulie 1961, la 6.45 seara, la Park House, casa pe care părinţii săi au închiriat-o pe moşia de la Sandringham, Anglia, a reginei Elisabeta a II-a şi a fost a botezată în 30 august 1961 la Biserica Sfânta Maria Magdalena. Ea a fost cel de-al patrulea copil al cuplului. După divorţul părinţilor, datorat unei legături extraconjugale a mamei, copiii au locuit, pe rând, la ambii părinţi. După ce tatăl ei a dobândit titlul de Conte Spencer în 1975, Diana a devenit cunoscută drept Lady Diana Spencer. După ce şi-a terminat studiile, Lady Diana a devenit educatoare la o grădiniţă dintr-o suburbie a Londrei. De asemenea, o perioadă a fost instructor de dans pentru copii, deoarece urmase un timp şi cursuri de balet, dar nu putuse deveni balerină profesionistă din cauza înălţimii (1,80 m).

 

Pe prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, Lady Diana l-a cunoscut mai întâi atunci când acesta avea o relaţie cu sora sa mai mică, dar relaţia lor propriu-zisă a început în vara anului 1980, când au fost invitaţi amândoi într-un sfârşit de săptămână la ţară, unde ea l-a privit cum juca polo. Relaţia s-a dezvoltat când el a invitat-o pe Diana să navigheze, într-un sfârşit de săptămână la Cowes, pe iahtul Britannia. După aceea a invitat-o la Castelul Balmoral, reşedinţa scoţiană a familiei Windsor, pentru a-i cunoaşte familia. Prinţul a cerut-o în căsătorie în 6 februarie 1981 şi Diana a acceptat, însă logodna lor a fost ţinută secret câteva săptămâni, devenind oficială în 24 februarie 1981, când moştenitorul tronului i-a dat viitoarei prinţese un inel mare cât o nucă, în valoare de 30.000 de lire serline, constituit din 14 diamante înconjurând un safir. Diana a acceptat cererea imediat.

 

Nunta de basm, urmărită la televizor, pe 29 iulie 1981, de 750 de milioane de telespectatori,

printesa diana spencer zodie rac

a avut loc la catedrala St. Paul. La 21 iunie 1982, Lady Diana a dat naştere primului ei fiu şi moştenitor, William, iar al doilea fiu, Prinţul Henry de Ţara Galilor, s-a născut după doi ani, în 15 septembrie 1984. Ca orice Rac, Diana a fost tot timpul o mamă devotată, ocupându-se personal de garderoba, de studiile şi de programul fiilor ei. Işi dedica o mare parte din timp acestora, aranjându-şi ieşirile în public în funcţie de programul lor.

 

Relaţia ei cu Charles a început, cu timpul, să scârţâie. Acesta şi-a reluat mai vechea sa relaţie cu Camilla Parker-Bowles, apoi a avut o relaţie cu Tiggy Legge-Bourke, care se pare că rămăsese însărcinată cu el şi a avortat. La rândul său, Diana a avut o relaţie cu instructorul ei de călărie, James Hewitt. Prinţul şi Prinţesa de Wales s-au despărţit în 9 decembrie 1992. După divorţ, printesa Diana ea a ieşit cu cardiologul pakistanez Hasnat Khan şi apoi a început o relaţie cu Dodi Al Fayed, fiul miliardarului Mohamed Al-Fayed. S-a remarcat prin numeroase acţiuni umanitare, insistând pe necesitatea luptei împotriva virusului HIV şi pe necesitatea renunţării la minele antipersonal. Au rămas celebre câteva fotografii cu ea făcând turul unui teren minat din Angola, purtând doar o cască de protecţie.

În 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de maşină în tunelul stradal numit Pont de l'Alma în Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed şi cu şeful securităţii de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul, care avusese misiunea de a conduce maşina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, pentru a se feri de paparazzi. Maşina lor Mercedes-Benz s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului, iar niciunul dintre cei patru ocupanţi nu avea centura de siguranţă. Înmormântarea lui Lady Diana este unul din cele mai vizionate evenimente din istoria televiziunii.(Sursa datelor biografice: Wikipedia)

 

Imagini filmate la nunta lui Lady Diana din 1981.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop