loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11829 ori.
Racul şi costumele de epocă: Isabelle Adjani

Femeile din zodia Racului au spiritul orientat in mod voluntar spre trecut, istorie, obiecte vechi. De aceea, în ceea ce priveşte moda, pe femeia Rac ar prinde-o cel mai bine hainele de epocă. Ar fi ciudat sa vezi pe stradă o femeie îmbrăcată cu rochie cu crinolină dar, cu siguranţă, multe şi-ar dori să poată face acest lucru. Actriţa franceză Isabelle Adjani, născută sub semnul Racului, face parte din puţinele norocoase care pot îmbrăca ţinute de epocă, chiar dacă acest lucru se întâmplă numai pe platourile de filmare. Cred ca nu întâmplător i s-au potrivit foarte bine rolurile de contesă sau regină.

 

zodia rac moda Isabelle Adjani
Isabelle Adjani în Regina Margot

Cel mai cunoscut rol este cel pe care l-a jucat în filmul Regina Margot. Aici, o interpretează pe catolica Margueritte de Valois, căsătorită cu regele protestant Henric de Navarra. Acţiunea filmului, desfăşurată în zilele din preajma masacrului rămas în istorie sub numele de Noaptea Sfântului Bartolomeu, este încărcată de intrigi, crime, instigări la incest, sexualitate sălbatică şi asasinate prin otrăvire. Dar, dincolo de aceste scene dure, privirea cinefilului este atrasă de o Isabelle Adjani care se simte perfect în costumele de epocă create de designerul Moidele Bickel. Memorabilă este, de exemplu, scena dintre Margot şi La Mole, desfăşurată în aer liber, în care Adjani nu este îmbrăcată decât într-o mantie roşie, fără nimic pe dedesupt.

 

 


Isabelle Adjani în Surorile Bronte

isabelle adjani zodia rac stil vestimentar gUn alt film de referinţă pentru Isabelle Adjani este Surorile Bronte, realizat în 1979 în Franţa. Ea joacă rolul lui Emily Bronte, a doua dintre surori, în ordinea vârstei, dar probabil cea mai cunoscută, datorită romanului său La răscruce de vânturi, un clasic al literaturii engleze. Rolul unei tinere englezoaice de la începutul secolului al XIX-lea presupune o ţinută fără prea mare legătură cu moda de astăzi, dar Isabele Adjani s-a descurcat foarte bine şi în această postură, arătând foarte bine în costumele create de designerul Christian Gasc.

 


Isabelle Adjani, Figaro şi Povestea Adelei H.

Rolul contesei Almaviva în filmul de televiziune Figaro, realizat în 2008, cea mai recentă ecranizare a celebrei Nunţi a lui Figaro, sau Povestea Adelei H., film realizat în 1975, dar a cărui acţiune se petrece cu un secol în urmă, aducând în prim plan destinul celei de-a doua fiice a marelui poet francez Victor Hugo, au reprezentat pentru Isabelle Adjani o provocare atât din punct de vedere cinematografic, cât şi din punct de vedere al costumelor. Folosind din plin calităţile de care beneficiază orice femeie Rac, Isabelle Adjani a reuşit să strălucească atât în hainele unei contese spaniole din secolul al XVIII-lea, cât şi în cele ale unei tinere franţuzoaice ajunse în Halifaxul jumătăţii de secol XIX.

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop