loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 11821 ori.
Ségolène Royal şi eleganţa sobră a Fecioarelor

Femeia Fecioară (iar socialista franceză Segolene Royal este reprezentativă) pune foarte mare accent pe disciplină şi responsabilitate, iar acest lucru poate fi remarcat şi în vestimentaţia sa clasică, de fiecare dată asortată cu evenimentul la care participă.

zodia fecioara moda segolene royalPudoarea înnăscută o împiedică să îşi expună formele într-un mod agresiv. În schimb, meticulozitatea şi simţul detaliilor de care dă dovadă în orice împrejurare a vieţii îşi pune amprenta şi asupra vestimentaţiei, Fecioara fiind foarte pricepută în alegerea accesoriilor. Am ales să analizăm modul în care se îmbracă una dintre cele mai cunoscute reprezentante ale acestui semn zodiacal pe scena politică internaţională: preşedinta socialiştilor francezi şi fost candidat la preşedinţia Franţei, Segolene Royal.

 

Segolene Royal şi ţinutele clasice

 

 

Licenţiată în economie la Universitatea Nancy şi deţinătoare a unei diplome în Stiinţe Politice, Segolene Royal şi-a început cariera politică la începutul anilor ’90, când a devenit Ministru al Mediului. În 1997 ea era deja prim secretar al Partidului Socialist Francez, iar intre 1997 şi 2000 a fost ministru delegat pe probleme de învăţământ în guvernul socialist condus de Lionel Jospin. Toate aceste funcţii presupun numeroase participări la conferinţe, şedinţe de guvern şi dineuri oficiale, iar Segolene şi-a adaptat exemplar ţinuta unor asemenea ocazii. Segolene Royal a apărut întotdeauna în taioare clasice, elegante, preferând culorile alb, bej sau roz. Accesoriile nu ieşeau în evidenţă, dar reuşeau să confere o notă originală oricărei ţinute.

 

Segolene Royal, candidatura la preşedinţie şi utilizarea fizicului în politică

 

În 2007, Segolene a fost prima femeie care a ajuns în turul al doilea pentru alegerile prezidenţiale din Franţa, pe care le-a pierdut în faţa actualului preşedinte, Nicolas Sarkozy. În 2005, pe când îşi pregătea lansarea în competiţia electorală, a apelat la chirurgia estetică facială, ceea ce i-a făcut pe adversarii săi politici să o acuze că foloseşte aspectul fizic pe post de argument politic. Totuşi, ea nu a exagerat niciodată în această direcţie, cultivând în continuare un stil mai degrabă sobru. Pe toată durata campaniei s-a remarcat prin accentul pus pe ţinutele de culoare albă, prin care încerca să îşi construiască o imagine angelică, în opoziţie cu un Sarkozy demonizat de presa de stânga care o susţinea.

 

Segolene Royal şi evoluţia de la taior la blugi

 

În septembrie 2008, Segolene a surprins pe toată lumea printr-o schimbare a stilului vestimentar, cu ocazia unei apariţii pe scena teatrului Zenit din Paris. Ea renunţase la vestimentaţia clasică afişată până atunci în favoarea blugilor, purtaţi – în mod surprinzător – pe sub o rochie de culoare albastră. Acest gest marchează o nouă etapă în evoluţia stilului vestimentar al lui Segolene, dar şi în evoluţia sa politică. Este hotărâtă să îşi asume inclusiv la nivel de imagine orientarea de stânga şi, prin ţinutele „muncitoreşti“, speră să atragă simpatia dar, mai ales, voturile cât mai multor reprezentanţi ai păturii sărace din Franţa. Rămâne de văzut care vor fi rezultatele acestei schimbări cu ocazia viitoarelor alegeri prezidenţiale, pentru că Segolene Royal dorește să pariticipe la încă o cursă electorală. .

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop