loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9726 ori.
Shakira: Vărsătorul care surprinde

Femeia Vărsător este neconvenţională şi, de multe ori, cei din jur se declară şocaţi şi consideră că s-a îmbrăcat prea extravagant, chiar dacă ea nu a vrut deloc să creeze o astfel de impresie. Se pare că Shakirei s-a întâmplat de mai multe ori acest lucru, pentru că şi-a sfătuit fanii mai tineri, pe Twitter, să nu le arate şi părinţilor pozele deocheate pe care tot ea le postase.

 

Shakira: începuturile unei cântăreţe cu sânge amestecat

Pe numele complet Shakira Isabel Mebarak Ripoll, interpreta cunoscută îndeosebi sub numele de Shakira s-a născut la 2 februarie 1977 în oraşul Baranquilla din Columbia. Asta nu înseamnă însă, automat, că este columbiancă, deoarece în vinele sale curge un sânge amestecat, având descendenţi spanioli, italieni şi libanezi.

Spiritul liber, original şi nonconformist al Varsatorului a început să se manifeste încă de la o vârstă fragedă. Shakira povesteşte cum, la vârsta de 4 ani, când se afla împreună cu tatăl său într-un restaurant oriental, s-a urcat pe masă şi a început să danseze asemenea unei turcoaice, „dintr-un instinct natural de a-mi mişca şoldurile şi de a-mi învârti burta în ritmul muzicii“, după cum ea însăşi povesteşte. Talentul nativ de dansatoare a fost însoţit şi de unul de cântăreaţă, dar nu toată lumea era capabilă să recunoască acest lucru. În copilărie, a fost dată afară din corul şcolii, iar profesorul de muzică i-a spus că vocea ei seamănă cu a unei capre. Peste ani, când a cunoscut succesul, avea să îi facă o vizită pentru a-i demonstra cât de mult se înşelase.

Shakira: succesul mondial şi conceptul de orgasm muzical

După un deceniu de ucenicie, cu melodii interpretate în limba spaniolă, succesul mondial a fost obţinut de Shakira odată cu lansarea primului său album în limba engleză, Laundry Service. Melodii precum Whenever, Wherever sau Underneath Your Clothes au ajuns pe primele locuri în toate topurile din lume, asigurându-i renumele mondial. Au urmat albumele Oral Fixation 1 şi 2, care au menţinut-o la cel mai înalt nivel, fiind însoţite şi de turnee de promovare care au adus-o inclusiv în România, la Bucuresti si Timişoara. Calităţile sale vocale au fost unanim apreciate, specialiştii vorbind despre sunetele pe care reuşeşte să le producă în momentele mai intense ale melodiilor ca despre un orgasm muzical. Cel mai recent album Shakira, She Wolf, indică o migraţie dinspre pop şi latino spre electropop şi dance. De asemenea, look-ul său implică o imagine mult mai senzuală.

Shakira: stilul vestimentar şi apariţiile în reviste

În timpul concertului de la Timişoara din vara 2006, Shakira a schimbat cinci ţinute, total diferite una de alta. După ce şi-a făcut apariţia desculţă şi purtând haine sport, a schimbat apoi total look-ul, impresionând, de exemplu, prin rochia roşie, cu aripi uriaşe, purtată în a doua parte a concertului. De altfel, aceste schimbări radicale îi sunt caracteristice, ea putând să adopte diferite stiluri vestimentare la fel de uşor cum schimbă modulaţiile vocii. O dovedesc şi apariţiile în reviste. În revista argentiniană Gente, ea a ales să posteze în ipostaze sexy, astfel de fotografii fiind postate şi pe Twitter. Pe coperta revistei J-D Magazine a apărut într-o rochie din piele neagră, în timp ce la Paris a pozat pentru Vanity Fair în ţinute haute-couture extrem de luxoase. Astfel, ca un adevărat Vărsător dominat de Uranus, Shakira ştie să fie imprevizibilă, chiar revoluţionară, şi în modul de a se îmbrăca. 

  


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop