loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 14122 ori.
Sharon Stone: femeia Peşti

Femeia Pesti îşi pune în valoare sexualitatea până la limita vulgarităţii, fără să depăşească însă vreodată această limită. De altfel, principala sa calitate constă în căldura pe care o emană, nu în porţiunile de piele pe care le arată. O vedetă tipică pentru semnul astral al Pestilor este Sharon Stone, născută pe 10 martie 1958.


Sharon Stone: atrăgătoare, dar nu numai atât 

 

zodia pesti moda sharon stoneSharon Stone şi-a asigurat statutul de vedetă încrucişându-şi picioarele fără să poarte lenjerie intimă, în Basic Instinct. Mereu sexy, atrăgând atenţia fie asupra picioarelor sale superbe, fie asupra sânilor – frumoşi, fără să impresioneze prin dimensiuni – actriţa americană a fost o precursoare a ţinutelor provocatoare pe care astăzi le adoptă fiecare fătucă ce visează să devină vedetă.

Diferenţa e dată de faptul că Sharon Stone nu s-a mulţumit să fie doar sexy şi provocatoare. Cu un coeficient de inteligenţă de peste 150, ea a înţeles rapid că imaginea de bombă sexy îţi poate aduce cel mult un statut de vedetă de mâna a doua, catalogată adeseori drept târfă. A încercat mai mult şi a obţinut mai mult.

Sharon Stone: cariera cinematografică 

 

Legătura lui Sharon Stone cu lumea modei începe încă din adolescenţă, când câştigă titlul de Miss Crawford County, iar unul din membrii juriului o sfătuieşte să părăsească şcoala şi să meargă la New York pentru a deveni top-model. Surprinzător, mama sa a fost de acord cu această opinie şi, peste numai câteva luni, Sharon semna un contract cu Ford Modeling Agency, din New York.

Rapid, şi-a dat seama că lumea modei oferă posibilităţi limitate, astfel că a încercat să facă pasul spre film. Începutul a fost dificil, primind roluri de câteva minute, în care uneori nici măcar nu trebuia să rostească vreo replică.
În anii ’80, singurul
film marcant în care a jucat a fost Minele regelui Solomon. A urmat, în 1990, Total Recall, iar în 1992 a interpretat rolul unei criminale în serie bisexuale, Catherine Tramell, în Basic Instinct. Imediat după aceea, revista People o plasa printre cele mai frumoase 50 de femei din lume.

Au urmat apoi mai multe producţii de referinţă, precum Casino, The Quick and the Dead, The Specialist, Gloria sau Basic Instinct 2.

 

Sharon Stone: frumuseţea nu are vârstă

Deşi a depăşit vârsta de 50 de ani, frumoasa nativă Pesti Sharon Stone păstrează încă o siluetă de invidiat şi dovedeşte, la fiecare apariţie în public, că este încă una dintre cele mai atrăgătoare femei de la Hollywood. Încrederea în sine şi corpul modelat natural – fără a fi nevoită să apeleze vreodată la operaţii estetice sau la silicoane – îi permit şi acum să poarte aproape orice, arătând la fel de bine. De exemplu, Sharon Stone a impresionat prin modul în care arăta, la 51 de ani, într-o pereche de pantaloni de piele strânşi pe picior, caracteristici mai degrabă modei din perioada adolescenţei. Comentariilor răutăcioase – care nu puteau să lipsească atâta timp cât există oameni plătiţi pentru a-şi da cu părerea despre persoane care arată mult mai bine ca ei – le-a răspuns sec: „Voi purta pantaloni de piele şi la 70 de ani, pentru că acesta e stilul meu“. De asemenea, în ultimul timp Sharon Stone a devenit adeptă a părului scurt, punându-şi astfel în valoare trăsăturile frumoase ale feţei.

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop