loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10427 ori.
Stil de Capricorn: Orlando Bloom

 

Elful blond din Stăpânul inelelor, cu pletele curgând pe lângă urechile ascuţite, a frânt inimile multor femei. Însă unui Capricorn nu îi stă bine prea atunci când e împopoţonat şi Orlando Bloom s-a impus ca unul din cei mai sexy actori ai ultimilor ani cu look-ul mult mai masculin din Piraţii din Caraibe. Bloom însuşi descrie cel mai bine această diferenţă dintre elf şi pirat, într-un interviu acordat Asociated Press: „purtam perucă blondă în acea perioadă. Acum joc personajul care mă reprezintă, cu care pot să spun că mă identific, pe când elful era...elf!“.


Orlando Bloom şi rolurile de succes din anii 2000

zodia capricorn moda orlando bloomÎn general, Capricornii reuşesc în viaţă târziu. Capricornul cel mic e rareori un copil minune. Dimpotrivă, are nevoie de timp, mai întâi pentru a-şi da seama ce îşi doreşte, apoi pentru a-şi împlini aceste dorinţe. Orlando Bloom este, din acest punct de vedere, o ilustrare a căii de mijloc. Nu a aşteptat bătrâneţea pentru a deveni faimos, dar, într-un Hollywood înţesat de adolescenţi de succes şi de copii care cunosc succesul la o vârstă fragedă, Bloom a obţinut primul său rol major la 24 de ani – elful Legolas, din trilogia Stăpânul Inelelor. Apoi, rolurile în filme de succes s-au ţinut lanţ. A urmat rolul frumosului arcaş Paris, iubitul Elenei din Troia, în filmul omonim, şi cel al lui Will Turner din Piraţii din Caraibe, rol cu care se identifică în acest moment.

Din punct de vedere al modului de interpretare, are o mare admiraţie pentru Paul Newmann. Ca mulţi Capricorni, preferă filmele vechi, printre producţiile sale preferate numărându-se Stand by Me, din 1986. muzica anilor 80 i-a rămas de asemenea la suflet, amintindu-şi cu plăcere de vremea în care cumpăra albumul Thriller al lui Michael Jackson.

 

 

Stilul lui Orlando Bloom, actorul: o amprentă din ce în ce mai masculină

După propriile mărturisiri, Orlando Bloom a trebuit să lupte cu imaginea uşor efeminată conferită de rolul elfului Legolas. Paris, pe care l-a interpretat în 2004, nu era nici el un bărbat care să strălucească prin calităţi masculine, ci se punea accent mai ales pe frumuseţea şi sensibilitatea lui, calităţi care i-au permis să o cucerească, în ecranizarea mitului grec, pe cea mai frumoasă femeie din lume, Elena din Troia. Ca războinic, personajul său nu e talentat în lupte corp la corp, ci preferă să tragă cu arcul, de la distanţă. În aceste condiţii, a devenit interesantă evoluţia personajului pe care îl interpretează în Piraţii din Caraibe, în diferitele părţi ale acestei serii de succes. Referindu-se la Blestemul Perlei Negre, Bloom se declara mulţumit, deoarece „în acest sequel am parte de mai multă aventură ca pirat. Primesc şi eu o pereche de cizme în locul acelor ghete mici, cu ciorăpei alături. Asta a fost cea mai mare schimbare“.

 

 

Stilul lui Orlando Bloom, omul: un sportiv căsătorit cu un top-model

După cum au remarcat revistele de fashion, pasiunea lui Orlando Bloom pentru snowbording şi sporturi extreme i-a influenţat stilul vestimentar. De multe ori, poartă blugi largi şi tricou, preferând culoarea negru. Inclusiv la reuniuni mai pretenţioase, poate fi văzut în blugi negri, la care asortează însă o cămaşă albă. Iar când e cu adevărat nevoie, îşi aminteşte că s-a născut în Anglia şi poate adopta şi un stil clasic, cu costum, cămaşă şi cravată tradiţională.

În ceea ce priveşte moda, are cine să îi dea sfaturi chiar acasă: Bloom este căsătorit cu topmodelul australian Miranda Kerr. Cei doi s-au cunoscut în 2007 şi s-au căsătorit în 2010. anterior, Orlando Bloom avusese o relaţie de 4 ani cu actriţa Kate Bosworth.Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop