loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6434 ori.
Stil de Gemeni: Johnny Depp, diversitate şi originalitate

Johnny Depp este una dintre puţinele vedete care se îmbracă exact cum vor şi reuşesc, cu toate acestea, să impresioneze în mod plăcut. Poate reuşeşte acest lucru tocmai pentru că, în stilul vestimentar adoptat de acest nativ Gemeni tipic, se regăsesc doar ciudăţeniile propriei personalităţi, nu şi dorinţa de a şoca.

 

Lady Gaga, de exemplu, se îmbracă în rochii din carne şi tot felul de alte grozăvii tocmai pentru că vrea ca lumea să vorbească despre ea şi să stârnească multe controverse. Johnny Depp, în schimb, face tot felul de combinaţii vestimentare ciudate tocmai pentru că nu îi pasă cum va fi judecat şi ce va spune lumea.

Lady Gaga şochează pentru că se raportează mereu la lume, ţinând să sublinieze că este mai diferită decât e de fapt, în timp ce Depp e pur şi simplu diferit şi se raportează doar la propria persoană.

 
Johnny Depp – exemple de ţinute vestimentare

zodia gemeni moda johnny deppOchelari de soare fumurii, cu o nuanţă violet, asortaţi la o pălărie gri, o eşarfă verde şi o jachetă de piele maro. Culori şi elemente vestimentare fără prea mare legătură între ele, dar care împreună nu arată deloc rău – cu condiţia, bineînţeles, să fie purtate de Johnny Depp.

Un alt exemplu: un tricou simplu, de culoare închisă, însoţit însă de o pălărie maro, un colier argintiu, o batistă albă pe post de brăţară, legată în jurul antebraţului, şi o pereche de ochelari cu ramă maronie. În plus, de sub mânecile tricoului se întrezăresc mai multe tatuaje.

 

Brăţara folosită pe post de batistă nu e singura ciudăţenie pe care actorul şi-a înfăşurat-o în jurul mâinii. De fapt, Depp a reuşit performanţa să poarte, în acelaşi timp, vreo şapte-ori brăţări: una din piele, alta din mărgele, ceva semănând mult cu o sfoară, batista amintită anterior şi te miri ce altceva.

 

Johnny Depp – galeria personajelor excentrice interpretate

Rolurile au fost alese la fel ca ţinutele vestimentare: după propriul gust. Şi a rezultat o galerie de personaje excentrice, cu care nu credem să se mai poată lăuda vreun actor.

 

Îl amintim pe tânărul Edward, cu foarfece în loc de mâini, care trăieşte o poveste de dragoste neîmplinită în Edward, mâini de foarfece, pe Sweeney Todd, bărbierul care nu le taie clienţilor doar barba, ci şi gâtul, pentru a-i folosi ca materie primă la chifteluţe şi tocăniţe, pe cuceritorul Don Juan de Marco, internat la ospiciu pentru că se crede celebrul cuceritor, şi, bineînţeles, pe căpitanul Jack Sparrow, piratul cu privirea pierdută, capul bălăngânindu-se în permanenţă, tricorn şi părul împletit. O combinaţie de un inedit şi o diversitate demne de un nativ Gemeni.

 
Astrograma lui Johhny Depp

Harta natală a actorului explică multe lucruri. Soarele nu numai că se află în Gemeni, un semn astral care caută permanent schimbarea şi ineditul, ci şi în casa a 11-a, ceea ce permite o maximă afirmare a libertăţii personale, cu tendinţe excentrice (în analogie cu semnul Vărsătorului).

 

Un alt aspect astral esenţial pentru stilul său este Saturn retrograd în Vărsător, aflat în legătură cu libertatea de gândire şi cu respingerea oricăror reguli şi limitări - ceea ce se vede din plin, la Johnny Depp.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop