Top filme pentru zodia Balanta | filme de arta, filme de dragoste, trailer, drama romantica
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8266 ori.
Top filme pentru zodia Balanta

 

Balanţa este rafinată, pretențioasă, iubitoare de lucruri rafinate. Balanţele au o relație specială cu arta: marea majoritate au un talent special în domeniu: cântă, pictează sau scriu frumos, iar toate știu să aprecieze o producție cinematografică de calitate.

Prin urmare, vor aprecia filmele facile doar ca pe o formă de divertisment, însă vor căuta mai degrabă frumusețea unui film pretențios, regizat de un maestru și cu interpretare de excepție. Venus, guvernatorul zodiei, le face pe Balanţe să îndrăgească poveștile frumoase de dragoste, iubirile nemuritoare.


Așadar, genurile de filme recomandate pentru Balanţe sunt filmele de dragoste și filmele de artă.

 


Top filme pentru zodia Balanţă

 

1) Dansând cu noaptea (Dancer in the Dark, 2000) - Un film zguduitor, în care povestea dramtică, pusă în scenă de neconvenționalul regizor Lars von Trier, se îmbină cu muzica lui Bjork. Interpreta islandeză întruchipează mama dispusă să facă sacrificul suprem pentru propriul fiu. Din distribuția filmului face parte, de asemenea, Catherine Deneuve.

Trailer Dancer in The Dark:

 

  

2) Jeux d'Enfants (Joacă de copii, Love me if you dare, 2003) - un film franţuzesc cu Marion Cotillard și Guillaume Canet în rolurile principale. o joacă începută în copilărie se transformă într-un joc serios de-a iubirea, întins pe durata unei vieți, între două un bărbat și o femeie pe care nimic nu îi poate separa, nici măcar faptul că fiecare dintre ei are propria familie. 

Trailer Jeux d'Enfants:

 

  

3) Tristan şi Isolda (Tristan&Isolde, 2006) - un film de dragoste, bazat pe povestea medievală care îi are în prim-plan pe Tristan, al doilea moștenitor al tronului britanic, și Isolda, fiica conducătorului Irlandei. Calculele politice își pun amprenta în mod negativ asupra iubirii curate dintre doi tineri, care trebuie să aleagă între datoria față de partie și de părinți și sentimentele care îi răscolesc. 

Trailer Tristan şi Isolda:

 

  

4) The Elephant Man (Omul Elefant, 1980)- o dramă bazată pe povestea adevărată a lui Joseph Merrick, un om cu puternice deformații fiyice, care a trăit în Anglia secolului al XIX-lea. Sub bagheta regizorului David Lynch și datorită interpretării lui John Hurt șiAnthony Hopkins, povestea vorbește despre demnitatea umană și despre adevăratele valori care trebuie să conteze în viață. 

Trailer The Elephant Man:

 

  

5) Remember me (Aminteşte-ţi de mine, 2010) - o dramă romantică a cărei acțiune se petrece în New york, în 1991. Un tânăr rebel, cu probleme de familie serioase, se transformă treptat, pe măsură ce se implică tot mai mult într-o frumoasă poveste de dragoste. Din distribuția filmului fac parte Pierce Brosnan, Robert Pattinson și Emilie de Ravin. 

Trailer Remember me, 2010:

 


 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop