Top filme pentru zodia Gemeni | comedii, parodii, filme cu gangsteri, filme despre mafie
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8685 ori.
Top filme pentru zodia Gemeni

 

Gemenii sunt jucăuşi, ghiduşi şi ştiu să aprecieze din plin o comedie de calitate. Atunci când se uită la un film, doresc relaxare şi bună-dispoziţie, nu scufundarea în problemele fundamentale ale existenţei. Pentru acestea există viaţa reală. Parodiile sunt şi ele apreciate, Gemenii fiind adevăraţi specialişti în a vedea aspectele amuzante ale vieţii, indiferent de împrejurări.

 

De asemenea, fiind dominaţi de Mercur, planeta care poartă numele zeului hoţilor, sunt interesaţi de filmele cu gangsteri, mafie şi jafuri celebre.

 

Top filme celebre recomandate pentru Gemeni

 

1) Ocean's Eleven (2001), Ocean's Twelve (2004), Ocean's Thirteen (2007) - trei filme care aduc în prim-plan cei mai străluciţi gangsteri şi specialişti în jafuri de înalt nivel, interpretaţi de Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, George Clooney, Andy Garcia. Metodele lor ingenioase vor fi cu siguranţă pe placul Gemenilor.

Trailer Ocean’s Thirteen

 

 
2) Un socru de coşmar (Meet the Parents, 2000) şi Doi cuscri de coşmar (Meet the Fockers, 2004) - o serie de întâmplări amuzante prin care trece un ginere în prima vizită la socri, iar apoi întâlnirea spumoasă dintre cuscri. Robert de Niro interpretează genial rolul socrului mereu bănuitor, fost agent secret, în timp ce cuplul de cuscri e format din Dustin Hoffman şi Barbra Streisand. Ginerele supus de socru inclusiv unui test cu detectorul de minciuni este Ben Stiller.

Trailer Meet the Parents:

 

 

3) Death at a Funeral (2007) şi Death at a Funeral (2010) - în ambele comedii, prima cu englezi, iar a doua cu negri, câte o înmormântare se transformă într-un haos total. Două producţii care aduc în prim-plan un umor negru de cea mai bună calitate;

Trailer Death at a funeral:

 

 

4) Oameni mari şi fără minte (Grown up, 2010) - titlul spune cam tot ce e nevoie despre această comedie în care îi puteţi vedea pe Adam Sandler, Chris Rock, Rob Schneider sau Salma Hayek.

Trailer Oameni mari şi fără minte:

 

 

5) Pulp Fiction (1994) - este un adevărat clasic, ceea ce se cheamă un crime film de cea mai bună calitate. Îi va atrage pe Gemeni nu numai prin poveştile din lumea mafiei, ci şi prin replicile în acelaşi timp inteligente și pline de umor. Sub bagheta lui Quentin Tarantino, în film îi puteţi vedea pe John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Bruce Willis, Rossana Arquette sau Christopher Walken.

Trailer Pulp Fiction:

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop