Top filme pentru zodia Pesti | drame romantice, comedii, filme spirituale
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9077 ori.
Top filme pentru zodia Pesti

 

Nativii Peşti sunt sensibili şi au o tendinţă înnăscută spre visare. Ei visează mult nu numai noaptea, ci şi ziua, cu ochii deschişi. Prin urmare, le plac filmele a căror acţiune se aseamănă cu un astfel de vis. Nu ţin ca faptele prezentate să fie veridice, ci doresc ca povestea să fie spusă frumos şi să aibă o puternică încărcătură emoţională. Dramele romantice, dar şi unele comedii mai profunde, care te fac mai degrabă să surâzi amar decât să râzi în hohote, se potrivesc perfect acestei descrieri.

 

În plus, nu trebuie să uităm că Peştele este, de multe ori, o persoană religioasă. Spiritualitatea este un domeniu cu care are certe afinităţi, astfel că va şti să aprecieze un film care cultivă sentimentul religios.

 

Prin urmare, în topul filmelor pentru Peşti se vor regăsi drame romantice, comedii şi filme cu semnificaţie spirituală.

 

 

Top filme pentru zodia Peşti

 

1. Baraka, 1992 – un film fără cuvinte, reunind imagini impresionante, filmate în 152 de locaţii din 24 de ţări, de pe 6 continente. Spectacolul naturii se îmbină cu ritualuri religioase şi, în a doua parte a filmului, cu imagini ale vieţii desacralizate din marile oraşe. Finalul filmului revine asupra spiritualităţii. Termenul „baraka“ are semnificaţia de binecuvântare sau de energie pe care o primeşti în urma întâlnirii cu un sfânt sau a vizitării unui loc sacru. Se preconizează ca în 2011 să fie realizată o continuare a filmului, intitulată Samsara.

 

Trailer Baraka, 1992:

 

 

 

2. Amelie, 2001 (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) – unul dintre cele mai bune filme europene ale ultimului deceniu. Realizatorul său a fost foarte mulţumit că poate să facă un film aşa cum îşi doreşte, eliberat de orice presiune comercială. Surprinzător, tocmai acest film a avut un succes imens la public. Rolul tinerei vânzătoare idealiste din Montmartre, care îşi asumă sarcina de a aduce fericirea cât mai multor oameni, este excelent interpretat de Audrey Tautou.

 

Trailer Amelie, 2001:

 

 

 

3. Patimile lui Hristos (The Passion of the Christ, 2004)filmul prezintă ultimele 48 de ore din viaţa lui Iisus. Dialogurile sunt exclusiv în limbile epocii respective: latină şi aramaică. Condamnat de unele asociaţii religioase, considerat de altele cea mai veridică reprezentare a crucificării, filmul este interzis persoanelor sub 16 ani, datorită scenelor violente, precum şi apariţiilor impresionante ale Satanei. Rolul lui Iisus este interpretat de Jim Caviezel, Fecioara Maria este Maia Morgenstern, iar Maria Magdalena este Monica Bellucci.

 

Trailer Patimile lui Hristos, 2004:

 

 

 

4: Serendipity, 2001 – un film romantic, bazat pe ideea că întreg universul complotează pentru ca două suflete pereche să se întâlnească. În rolurile principale îi regăsim pe John Cusack şi Kate Beckinsale. După film, rămâi cu senzaţia că iubirea este, într-adevăr, ceva magic.

 

Trailer Serendipity, 2001:

 

 

 

5. Just Like Heaven (Ca în rai, 2005) – o altă poveste despre un bărbat şi o femeie destinaţi să fie împreună; nimic nu îi poate menţine departe unul de celălalt: viaţa dedicată exclusiv serviciului, un accident de maşină sau faptul că unul dintre ei se află în moarte cerebrală; în rolurile principale îi regăsim pe Mark Ruffalo şi Reese Witherspoon.

 

Trailer Just Like Heaven, 2005:

 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop