loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12306 ori.
Top filme pentru zodia Rac

 

Racul este sensibil, delicat şi, înainte de toate, familist. Pentru un Rac, contează mult inclusiv ambianţa în care priveşte un film şi persoanele alături de care o face. Cel mai bine se simte atunci când alături este întreaga familie şi urmăresc împreună un film de calitate. Evident, nu orice producţie se potriveşte acestui deziderat, aşa că va prefera filmele de familie.

De asemenea, Racul are o relaţie specială cu trecutul, cu epocile demult apuse şi cu poveştile din perioade în care viaţa arăta cu totul altfel. În aceste condiţii, e evident că orice Rac iubeşte filmele de epocă.

Aşadar, acestea sunt genurile recomandate pentru zodia Rac: filme de epocă, filme de familie, chiar soap-opera şi telenovele.

 

Top filme pentru zodia Rac:

 

1) Pride and Prejudice (Mândrie şi prejudecată, 2005) - Cu nominalizări atât la Oscar, cât şi la Globul de Aur, ecranizarea celebrului roman al lui Jane Austin este considerată de mulţi drept cel mai bun film de epocă realizat vreodată. O poveste despre cum orgoliul poate afecta dragostea, care a ieşit pe locul al doilea într-un top al celor mai iubite cărţi din Marea Britanie (după Stăpânul inelelor);

Trailer Mândrie şi prejudecată:

 

 

2) The Duchess (Ducesa, 2008) - o poveste cu toate ingredientele necesare pentru a-i oferi Racului două ore de neuitat: acţiune desfăşurată acum două secole şi jumătate, un personaj principal feminin puternic (Keira Knightley), o poveste de dragoste şi de luptă cu mentalităţile timpului. În film evoluează şi Charlotte Rampling şi Ralph Fiennes.

Trailer The Duchess:

 

 

 

3) Alice în Ţara minunilor (Alice in Wonderland, 2010) - cea mai recentă ecranizare a celebrei poveşti scrisă de Lewis Carrol, avându-i în rolurile principale pe Johnny Depp, Mia Wasikowska, Helena Bonham Carter sau Christopher Lee. O Alice de 19 ani se întoarce întâmplător în Ţara Minunilor, unde sunt foarte multe probleme de rezolvat. O poveste pentru întreaga familie, deoarece Alice nu e decât aparent scrisă pentru copii.

Trailer Alice în Ţara Minunilor:

 

 

4) Letters to God (Scrisori către Dumnezeu, 2010) - o poveste emoţionantă, bazată pe un fapt real. Un băieţel bolnav de cancer îi scrie regulat lui Dumnezeu, rugându-se pentru rezolvarea diferitelor probleme din comunitatea în care trăieşte. Sentimentalul Rac va fi cu siguranţă răscolit de acest film emoţionant.

Trailer Scrisori către Dumnezeu (Letters to God):

 

  

5) Chocolat, 2000 - o familie ceva mai ciudată formată dintr-o femeie, fiica ei şi un cangur imaginar soseşte într-un mic orăşel francez de provincie şi deschide o fabrică de ciocolată tocmai în postul Paştelui. De aici, tensiuni cu lideri comunităţii, care pozează în creştini cucernici şi oameni de familie, ascunzându-şi secretele murdare. În paralel, se dezvoltă o poveste de iubire între personajele interpretate de Johnny Depp şi Juliette Binoche

Trailer Chocolat, 2000:

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop