loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8704 ori.
Top filme pentru zodia Sagetator

 

Săgetătorul este un temerar căruia îi place să exploreze lumea, să călătorească, să înveţe lucruri noi şi să cunoască oameni noi. Din aceste trăsături desprindem un prim gen de filme de care se va simţi atras: filmele de aventură.

Apoi, nu trebuie uitate calităţile intelectuale ale Săgetătorului, precum şi orientarea sa spre spiritualitate. Nativii acestei zodii vor şti să înţeleagă şi să aprecieze filmele-parabolă, în care nimic nu este aşa cum pare şi fiecare personaj sau eveniment nu reprezintă, de fapt, decât un simbol. De asemenea, sunt recomandate filmele care aduc în prim-plan figura unui maestru spiritual.

 

Călătorul zodiacului va şti, de asemenea, să aprecieze filmele în care sunt prezentate decoruri cât mai diferite, din colţuri îndepărtate ale lumii, pe care îşi doreşte să le viziteze.

 

Top filme pentru zodia Săgetător

 

1) Dogville, 2003 - un film-parabolă, regizat de Lars von Trier, primul dintr-o trilogie încă neîncheiată care, deocamdată, mai cuprinde Manderlay, realizat în 2005. Aici, totul se petrece la nivel de idee, iar acest fapt e subliniat printr-un decor minimal. Acţiunea se petrece pe o scenă vastă care înfăţişează un sat, în care casele, gardurile şi chiar şi câinele sunt doar desenate. Rolul principal este interpretat de Nicole Kidmann, într-una din cele mai bune interpretări ale carierei. Miza filosofică a filmului este foarte actuală, mergând de la o meditaţie asupra clişeelor asociate de obicei cu imaginea americanului simplu, din popor, până la formularea unor răspunsuri la întrebarea: ”Dacă alături de tine se află o fiinţă care acceptă orice, până unde eşti dispus să împingi lucrurile?”;

Trailer Dogville:

 

 

 

2) Lord of the Rings (Stăpânul inelelor) - trilogia, formată din ”Frăţia inelului, 2001”, ”Cele două turnuri, 2002” şi ”Întoarcerea regelui, 2003”, reprezintă unul din cele mai bune filme realizate vreodată. O dovadă în acest sens o constituie şi cele 11 premii Oscar câştigate. Decorurile îţi taie respiraţia prin frumuseţe, fie că e vorba de peisajele superbe din Noua Zeelandă, fie de creaţii artificiale, precum Cetatea Albă din partea a treia. În plus, Săgetătorul ar putea găsi afinităţi cu Gandalf, bătrânul vrăjitor înţelept, unul din cele mai apreciate personaje create de Tolkien.

Trailer The Return of The King (Întoarcerea regelui):

 

 

 

3) Gandhi, 1982 - un film biografic despre Mahatma Gandhi, un simbol al Indiei, al luptei pentru pace şi al spiritualităţii secolului al XX-lea. Filmul a câştigat 8 premii Oscar, printre care pentru cel mai bun film şi pentru cea mai bună regie. Viaţa liderului mişcării de rezistenţă nonviolentă împotriva ocupaţiei britanice în India este una din care oricine are ceva de învăţat.

Trailer Gandhi, 1982:

 

 

 

4) Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal, 2008 - cel mai recent film din seria Indiana Jones, un adevărat model pentru orice călător aflat în căutare de aventură. Harrison Ford interpretează acest rol încă din 1981, iar faptul că, după 30 de ani, se bucură de acelaşi succes, este edificator pentru valoarea producţiei.

Trailer Indiana Jones, 2008:

 

 

 

5) Călătoriile lui Gulliver (Gulliver's Travels, 2010) - un ziarist care trebuie să scrie un jurnal de călătorie ajunge în Triunghiul Bermudelor, unde este surprins de o furtună şi ajunge pe o insulă locuită de oameni foarte mici de statură; povestea e o adaptare modernă a cărţii lui Jonathan Swift, la vremea respectivă alegorie a realităţilor politice din Anglia şi Franţa.

Trailer Călătoriile lui Gulliver, 2010:

 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop