Top filme pentru zodia Scorpion | horror, film de groaza, mistery
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 9955 ori.
Top filme pentru zodia Scorpion

 

Scorpionul este guvernat de Pluton, domnul tenebrelor, al întunericului, dar şi al profunzimilor propriei fiinţe. Pe lista filmelor sale preferate se vor regăsi, obligatoriu, câteva producţii horror. Filmele de groază nu îl sperie, ci îi plac. Cu o menţiune: pentru a le lua în seamă, trebuie neapărat să conţină elemente fantastice: sufletele ale morţilor care revin printre noi, vampiri sau alte fiinţe fabuloase. Pentru el, filmele care aduc în prim-plan doar violenţa extremă a unor dezechilibraţi nu intră în acest gen și nu le va acorda atenţie.

Apoi, trebuie ţinut cont de energia sexuală debordantă a acestei zodii. Este normal ca Scorpionul să aprecieze un film erotic de calitate. Şi aici este un rafinat, astfel că pornografia ieftină o lasă pentru alţii, mai puţin sofisticaţi.

 

O a treia categorie de filme apreciată de nativii acestei zodii este mistery. Vechile taine, îngropate sub straturi de uitare sau protejate fie de monştri fabuloşi, fie de organizaţii secrete atotputernice îi atrag ca un adevărat magnet.

Aşadar, filmele prezente în top pentru Scorpioni aparţin următoarelor genuri: horror, erotic şi mistery.

 

Top filme pentru Scorpioni

 

1. Bram Stoker's Dracula (Dracula, 1991) - filmul, realizat în România de Francis Ford Coppola, este cea mai bună ecranizare a romanului lui Bram Stoker și unul dintre cele mai bune horror-uri din istorie. Povestea este spusă cu un asemenea farmec, iar personajului vampirului pus în evidenţă atât de bine, încât există momente în care spectatorul începe să se simtă mai ataşat de acesta, decât de victimele sale. Distribuţia este una de-a dreptul extraordinară: Gary Oldamn, Anthony Hopkins, Keanu Reeves, Winona Rider, Monica Bellucci.

Trailer Dracula, 1991:

 

  

2. Eyes Wide Shut (Cu ochii larg închişi, 1999) - o capodoperă care îmbină misterul cu erotismul explicit și aduce în prim-plan o organizaţie secretă ai cărei membri, proveniţi dintre elitele Americii, se dedau orgiilor sexuale. Totul, pe fundalul poveștii unui cuplu format din Nicole Kidmann şi Tom Cruise, la vremea respectivă soţ şi soţie şi în realitate. Una din cele mai controversate scene este cea a unui ritual pe al cărui fundal se aude o melodie aparent demonică, de fapt o cântare bisericească în limba română, dar redată invers. Este ultimul film al regizorului Stanley Kubrik.

Eyes Wide Shut Trailer:

 

  

3. Irreversible, 2002 - actriţa principală este Monica Bellucci, una dintre cele mai voluptuoase actriţe ale ultimului deceniu, iar filmul este povestea unui viol (una dintre cele mai explicite, dar şi cele mai dure scene de acest fel din istoria cinematografiei) şi a unei răzbunări. Evenimentele sunt redate în ordine cronologică inversă, începând cu cele mai recente. În plus, efectele speciale adăugate (în special cele de sunet) au trezit reacţii de respingere din partea unor spectatori, nevoiţi să părăsească cinematografele pentru că nu mai putea îndura.

Trailer Irreversible:

 

  

4. Shadow of the Vampire (Umbra vampirului, 2000) - Filmul arată până unde poate să meargă un regizor genial pentru a realiza o capodoperă. Este vorba de regizorul german Murnau, realizatorul filmului Nosferatu, în 1921. Filmul din 2000 arată cum acesta a semnat un contract cu un vampir adevărat, care urma să interpreteze rolul principal în filmul său, deşi astfel toţi ceilalţi actori din distribuţie erau puşi în pericol. Personajele principale sunt întruchipate de John Malkovitch, Willem Dafoe şi Udo Kier.

Trailer Shadow of the Vampire:

 

  

5. Inception, 2010 - Greu de încadrat într-un gen anume (în egală măsură mistery şi science-fiction, cu elemente de thriller şi de acţiune), filmul explorează mecanismele creierului omenesc, aducând în prim-plan un personaj care se ocupă cu furtul secretelor stocate adânc în subconştient, în timpul visului. Sau, la cerere, cu implantarea unor idei în subconştient. Din distribuţie fac parte Leonardo di Caprio şi Ellen Page.

Trailer Inception, 2010:

 

 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop