Top filme pentru zodia Taur | filme romantice, filme de dragoste, filme bazate pe fapte reale
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7443 ori.
Top filme pentru zodia Taur

 

Taurului îi plac lucrurile concrete, pe principiul ”Ce-i în mână, nu-i minciună”, aşa că de obicei preferă să se ţină departe de sf-uri şi de alte creaţii în care imaginaţia regizorului sau a scenaristului pare să o ia razna.


Pentru această zodie de pământ, cele mai inspirate recomandări vin din categoria filmelor inspirate din fapte reale. Acestea îi permit să exploreze diferite aspecte ale vieţii, aşa cum este ea.


În acelaşi timp, nu trebuie să uităm că Taurul e guvernat de Venus, planeta frumuseţii și a feminităţii. Prin urmare, va şti să aprecieze cum se cuvine şi filmele de dragoste şi filmele romantice, care te lasă cu lacrimi în ochi (mai ales tăuroaicele!).

 

 

Top filme celebre recomandate pentru Taur

 

1) Invictus (2009) - un film bazat pe fapte reale, mai precis biografia fostului preşedinte sud-african, Nelson Mandela. Regizor este Clint Eastwood, iar în rolurile principale au fost distribuiţi Morgan Freeman și Matt Damon. Un episod dramatic din zbuciumata luptă pentru drepturile omului, desfăşurată pe parcursul secolului XX.

Trailer Invictus (2009):

 

 

2) Slumdog Millionaire (Vagabondul milionar, 2008)- Este un film care a câştigat, în 2009, premiul Oscar pentru cel mai bun film, pentru cel mai bun regizor şi pentru cel mai bun scenariu adaptat. În plus, filmul a câştigat alte cinci Oscaruri, pentru cea mai bună imagine, cel mai bun sunet, cel mai bun montaj, cea mai bună coloană sonoră şi cea mai bună compoziţie originală. Este povestea unui vagabond care are şansa de a ajunge milionar participând la concurs televizat de cultură generală, însă, mai mult decât de premiu, el este interesat de regăsirea unei iubiri pierdute.

Trailer Slumdog Millionaire: 

 

 

3) Sweet November (Idilă de noiembrie, 2001) - Keanu Reeves şi Charlize Theron întruchipează personajele uneia dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din istoria cinematografiei. O aventură gândită să dureze numai o lună se transformă într-o poveste de dragoste zguduitoare, care îi va smulge câteva lacrimi sensibilului Taur.

Trailer Sweet November (Idilă de noiembrie)

 

 

4) Oameni de onoare (Men of honour, 2000) - distribuţia este de primă clasă: Robert de Niro, Charlize Theron, Cuba Gooding Junior. Este povestea reală a unui tânăr care încearcă să devină primul scafandru de culoare din armata americană şi se loveşte de mândria şi ideile preconcepute ale unui instructor. Personaje puternice, conflicte tari, poveste reală, iată o mixtură extrem de atrăgătoare pentru un Taur.

Trailer Men of honour (Oameni de onoare)

 

 

5) Curtezana (Cheri, 2009) - o poveste de dragoste din Parisul anilor 1920, avându-i în rolurile principale pe Michelle Pfeiffer şi Rupert Friend. O curtezană decide că fiul său de 19 ani trebuie iniţiat în arta amorului de o specialistă, astfel că îl dă în grija unei prietene şi colege de breaslă. Între cei doi se dezvoltă, în ciuda diferenţei de vârstă, o relaţie pasională, de a cărei intensitate îşi dau seama numai atunci când tânărul trebuie să se căsătorească.

Trailer Cheri (Curtezana):

 

 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop