Top filme pentru zodia Varsator | science fiction, fantasy, fantastic
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7480 ori.
Top filme pentru zodia Varsator

 

Varsatorul este original, inedit, revoluţionar şi inovator. Realitatea i se pare de-a dreptul plictisitoare, astfel că nu trebuie să contaţi pe el pentru urmări împreună un film bazat pe o poveste adevărată. Preferă descrieri ale unor lumi imaginare, populate cu fiinţe fabuloase, sau explorarea unor straturi ale conştiinţei la care cei mai mulţi dintre noi nu au acces.

 

Genurile de filme care îi oferă cea mai mare satisfacţie sunt science-fiction si fantasy. Viitorul îi preocupă în cea mai mare măsură, astfel că vor fi mereu interesaţi să vadă cum şi l-au imaginat diferiţi autori sau regizori. Acelaşi lucru se poate spune şi despre alte lumi, nu neapărat plasate în viitor, dar în care sunt valabile cu totul alte reguli şi legi decât în viaţa noastră de zi cu zi.

 

Aşadar, în topul filmelor pentru Vărsători vom regăsi îndeosebi filme din genurile science-fiction şi fantasy.

Top filme pentru Vărsători

 

1) The Others (Ceilalţi, 2001) - cea mai corectă etichetare a acestui film acea de horror de atmosferă. Un film pe care trebuie să îl vezi de două ori. Prima dată, pentru a trăi povestea şi a descifra misterul unei familii formată dintr-o văduvă şi doi copii, închişi într-o casă în care nu pătrunde deloc lumina, dar unde uneori se aud zgomote produse de Ceilalţi. Singurele persoane care se află prin preajmă sunt trei servitori extrem de ciudați, apăruţi parcă de nicăieri. A doua oară, pentru a urmări povestea din perspectiva celui care deja ştie cine sunt cu adevărat Ceilalţi - fapt dezvăluit abia la sfârşitul filmului. Regizor este Alejandro Amenabar, iar în rolul principal o putem admira pe Nicole Kidmann.

Trailer The Others:

 

 

 

2) Avatar, 2009 - Acţiunea acestui film se produce în anul 2154, când pământenii au descoperit un mineral extrem de preţios pe unul din sateliţii unui gigant gazos din sistemul stelar Alpha Centauri. Această lume, extrem de neprimitoare pentru un pământean, este locuită de o populaţie paşnică, ce a dezvoltat un tip de legătură cu natura pe care oamenii cu greu îl mai pot înţelege. Având ca fundal această poveste despre impactul lăcomiei şi al punerii omului în slujba ştiinţei, filmul urmăreşte şi povestea de dragoste dintre un om şi fiica unuia din liderii minunatei lumi a Pandorei. Decorurile, puse în valoare de tehnologia 3D, sunt impresionante. 

Avatar Trailer:

 

 

 

3) Matrix, 1999, Matrix Reloaded, 2003, Matrix Revolutions, 2003 - Filmul porneşte de la idee că realitatea, aşa cum o percepem cu toţii, nu este de fapt realitate, ci o iluzie creată de nişte maşini inteligente, pentru a ne menţine paşnici. Ele au nevoie de energia noastră, care reprezintă singura lor sursă de hrană. Programatorul Neo, interpretat de Keanu Reeves, face treptat aceste descoperiri şi este implicat într-un adevărat război al omenirii libere împotriva maşinilor;

Matrix Trailer:

 

 

 

4) Al cincilea element (The Fifth Element, 1997) - în secolul XXIII, într-o lume pe care tehnologia a transformat-o imens, omenirea se află în pericol. Singurii care o pot salva sunt un şofer de taxi, fost ofiţer în Forţele Speciale, interpretat de Bruce Willis, şi o extraterestră pe nume Leelo, interpretată de Mila Jovovich. Relaţia dintre cei doi se dezvoltă în paralel cu eforturile pentru salvarea planetei, într-o lume minunat imaginată de producători, la al cărei farmec au contribuit şi cele 954 de costume create de designer-ul de modă francez Jean-Paul Gaultier.

Al cincilea element Trailer:

 

 

 

5) Ondine, 2010 - mitologia irlandeză şi problemele lumii actuale se întâlnesc în acest film, povestea de dragoste dintre un pescar irlandez şi o fată pe care o găseşte în plasa de pescuit. Este aceasta o legendară zână a apelor sau ascunde alte secrete? În film veţi putea auzi şi câteva replici în limba română. Interpreţii principali sunt Colin Farrel şi Alicja Bachleda.

Ondine, 2010, Trailer:

 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop