loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 16444 ori.
Zodiile şi rochiile de mireasă

Rochiile de mireasă se pot alege şi în funcţie de zodie. Nu oricui îi place rochia albă, clasică, ci există semne zodiacale ce preferă o rochie de mireasa deosebită sau una de altă culoare. 

Odată cu încheierea postului Sfintei Maria, se redeschide, în fiecare vară, sezonul de nunţi. Până în jurul datei de 15 noiembrie, la începutul postului Crăciunului, vor avea loc numeroase ceremonii nupţiale. Apoi, acelaşi lucru se întâmplă şi primăvara, după trecerea postului Paştelui. Din punct de vedere vestimentar, vedeta absolută a oricărui eveniment de acest tip este rochia de mireasă. Astrologia are ceva de spus şi în această privinţă. Mireasa îşi poate alege rochia în funcţie de semnul astrologic sub influenţa căruia s-a născut.

rochie de mireasa zodii

 

Rochiile de mireasa clasice

 

O rochie elegantă, rafinată şi neapărat albă reprezintă idealul pentru o reprezentantă a unei femei născute sub semnul Taurului, Racului, Fecioarei, Capricornului sau Peştilor. Tăuroiaca doreşte să fie elegantă nu numai pentru că aşa se simte bine, ci şi pentru a oferi imaginea unei persoane cu o situaţie materială excelentă, capabilă să investească oricât în vestimentaţie. Racul investeşte foarte mult în acest eveniment şi din punct de vedere sentimental, astfel încât rochia trebuie neapărat să fie la înălţimea evenimentului. Fecioara va acorda o atenţie sporită detaliilor şi accesoriilor. Trandafiraşul de pe breteaua dreaptă a rochiei se va asorta neapărat cu perla de la cercelul stâng, iar coafura va fi impecabilă. Exclus să existe măcar un singur fir de păr răzleţ. Capricornul este şi el un specialist al planificărilor. Va şti cu cel puţin un an înainte de nuntă ce rochie va purta, pentru ea necontând moda. Ţinutele pe care le alege se potrivesc oricând, deoarece nu au niciun element ieşit din comun. Mireasa Peşti va încerca să pună accent pe propria feminitate, fără să ajungă însă vreodată la exagerări.

 

Rochiile de mireasa deosebite

 

zodiile si rochiile de mireasaMireasa Scorpion va căuta întotdeauna să îşi pună în valoare atuutile fizice. Asta nu înseamnă că o veţi vedea cu o rochie exagerat de scurtă. De felul său cultivă misterul şi ştie că ceea ce se poate ghici sub o dantelă transparentă atrage mai mult decât un decolteu exagerat. Rochiile mulate, care îi evidenţiază formele, sunt cele mai potrivite. În schimb, zodiile de foc nu văd rostul pentru atâta mister. Pentru Berbeci, Săgetători şi mai ales pentru Lei, nevoia de a străluci duce uneori la ţinute foarte îndrăzneţe. În cazul lor, ne putem aştepta la cât mai multe porţiuni de corp dezgolite şi, în acelaşi timp, la o vestimentaţie scumpă, opulentă, eventual bine garnisită cu bijuterii scumpe.

 

 

Rochiile de mireasa nonconformiste

 

Dacă v-aţi săturat de rochiile de mireasa albe şi care seamănă toate unele cu altele, puteţi să admiraţi o mireasă Vărsător. Reprezentantele acestei zodii nu vor ezita să îşi cumpere o rochie indigo, pentru ca propria personalitate iubitoare de libertate să îşi pună amprenta şi pe acest eveniment. Geamănul este şi el capabil de cele mai ciudate alegeri şi este foarte probabil ca în ziua nunţii să nu mai fie mulţumit de rochia aleasă în urmă cu doar câteva zile. Gusturile sale se schimbă cu cea mai mare repeziciune din tot zodiacul. Balanţa iubeşte frumuseţea şi arta. Prin urmare, va depune toate eforturile de care este capabilă pentru ca în ziua nunţii să pară desprinsă dintr-un tablou sau să dea senzaţia că poate poza pentru un pictor de geniu.

 


Video cu un magazin de rochii de mireasa:

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop