Magicianul: Club Silencio din Mulholland Drive (filmele si tarotul) | prima arcana, david lynch,
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 3943 ori.
Magicianul: Club Silencio din Mulholland Drive (filmele si tarotul)

O excelentă ipostază a cărţii de tarot Magicianul o găsim în filmul Mulholland Drive, una din capodoperele lui David Lynch. Scena de la Club Silencio, în care un personaj misterios explică faptul că totul e o iluzie, exprimă perfect jocul cu realităţile caracteristic unui magician.

Fragmentul postat pe Youtube conţine una din scenele fundamentale ale filmului apărut în 2001. Cele două interprete din rolurile principale, Naomi Watts şi Laura Elena Harring tocmai interpretaseră o scenă de sex fierbinte. În secvenţa următoare - cu care începe fragmentul de mai jos - cele două merg la un fel de teatru ciudat - Club Silencio - unde un personaj misterios repetă, în diferite limbi, că nu există orchestră, dar sunetul totuşi se aude. Pornind de la acest play-back, magicianul arată faptul că tot ce se întâmplă pe scenă este o imensă iluzie. Joaca acestui adevărat magician cu realităţile o impresionează profund pe eroina principală, care îşi va da seama curând că tot ce trăise ea până atunci - în prima jumătate a filmului - fusese, de asemenea, o iluzie, un vis.

Personajul care interpretează Magicianul apare în fragmentul de mai jos abia la minutul trei, având în spate draperia roşie, element atât de obişnuit pentru un film regizat de David Lynch.

Iată, aşadar, fragmentul din Mulholland Drive cu Magicianul de la Club Silencio:

 

 

 Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop