loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 15509 ori.
2011 - Anul chinezesc al iepurelui de metal


Zodiacul chinezesc ne spune că 2011 va fi anul Iepurelui de metal. Acesta va debuta pe data de 3 februarie 2011 şi se va încheia pe 23 ianuarie 2012, când începe anul Dragonului.

 

Iepurele de metal sau Iepurele Alb aduce, în primul rând, linişte. Acest semn este unul senin, optimist şi cu încredere în viitor. Gata să muncească pentru a obţine ceea ce şi-a propus, nativul născut în semnul Iepurelui de metal beneficiază de multe ori şi de circumstanţe exterioare favorabile, Are o bună reputaţie şi de, obicei, reprezentanţii celorlalte semne din zodiacul chinezesc se simt onoraţi să îl aibă alături, ca prieten de încredere.

Toate aceste caracteristici ale nativilor Iepuri de metal se transmit şi anului 2011. Dobândim mai multă linişte, privim viaţa şi evenimentele din jur cu mai puţină încrâncenare. Iar această relaxare ne va aduce - cu condiţia să nu se transforme în lene - mai mult noroc, deoarece se ştie că gândirea pozitivă atrage lucruri pozitive.


Anul Iepurelui de metal pe plan internaţional

Politica mondială va fi una liniştită, caracterizată de linişte şi pace. conflictele existente vor fi minore, fără să afecteze regiuni geografice întinse sau un număr mare de oameni.

 

Chiar şi statele care au planuri agresive se vor mulţumi să pună la punct strategii, să se înarmeze şi eventual să facă exerciţii militare, însă nu vor lansa atacuri decisive pe parcursul lui 2011.

 

Statele vor fi preocupate mai degrabă de îmbunătăţirea sau de consolidarea propriei imagini, cu sau fără logo-uri sub formă de frunză, plătite cu milioane de euro. Armele vor tăcea şi, în schimb, vor cânta muzele, se va pune accent pe evenimentele culturale, artistice şi pe spectacolele sportive de amploare.

 

În aceste condiţii, 2011 va fi un an bun pentru cinematografie, pentru muzicieni, scriitori și pentru artişti în general.


Anul iepurelui de metal şi viaţa de zi cu zi


În viaţa de zi cu zi, 2011 e o perioadă potrivită pentru a pune capăt unor conflicte vechi și pentru a lega solid relaţiile de prietenie.

 

Se va pune un accent mai mare pe odihnă şi pe propriul confort. Fiecare dintre noi va investi sume frumuşele pentru a-şi cumpăra câte un obiect necesar în casă, care să îi facă viaţa mai confortabilă, sau câte o haină în acelaşi timp utilă şi frumoasă.

 

În anul iepurelui de metal, vom rezerva mai mult timp hobby-urilor noastre, vom descoperi noi pasiuni ş]i metode de relaxare, care să ne scoată, măcar din când în când, din ritmul trepidant al vieţii contemporane.

 

În acelaşi timp, anul iepurelui de metal e potrivit pentru a face pregătiri şi planuri de viitor. Ceea ce semănăm acum, cu linişte şi înţelepciune, va da roade frumoase în viitor şi ne va fi de folos în perioade ceva mai tumultuoase.


Copiii născuţi în anul iepurelui de metal

Copiii născuţi în acest an vor fi lăudaţi pentru cuminţenia lor. Ca adulţi, îşi vor păstra firea împăciuitoare şi vor fi buni mediatori ai conflictelor. Pe parcursul vieţii, vor beneficia de noroc în momentele în care se vor implica serios într-o activitate.

 

Se vor conduce mai mult după sentimente decât după raţiune şi vor fi permanent preocupaţi să nu îi rănească pe cei din jur. La fel ca eroul lui Goethe, vor descoperi că cea mai mare fericire constă în a-i face pe alţii fericiţi.

 

Ultimul an al Iepurelui de metal a fost între 6 februarie 1951 şi 26 ianuarie 1952. Atunci, s-au născut personalităţi precum: primul ministru britanic Gordon Brown, muzicianul Chris Rea (ale cărui melodii sunt o ilustrare perfectă a spiritului caracteristici Iepurelui de metal), actriţa porno italiană Cicciolina, regizorul spaniol Pedro Almodovar sau preşedintele român Traian Băsescu.

 Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop