loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 8955 ori.
Anul Tigrului de Metal (14 februarie 2010-2 februarie 2011)

 tigru de metal

După anul cuminte al Boului sau Bivolului de Pământ, urmează un an tumultuos, în care în scenă păşeşte, cu impetuozitate, Tigrul de Metal. Cuvintele-cheie care pot fi asociate cel mai bine cu acest semn sunt: ambiţie, hotărâre, înverşunare. Atunci când s-a decis că îşi doreşte ceva, tigrul trece repede la atac, fără să mai calculeze consecinţele acţiunilor sale. Atracţia scopului este prea puternică, iar conştiinţa propriei forţe îl face să fie prea sigur pe sine.

 

În 2010, Anul Nou chinezesc se sărbătoreşte pe 14 februarie. Anul Tigrului durează până la 2 februarie 2011 şi se va desfăşura după chipul şi asemănarea acestui simbol zodiacal chinezesc, aducând o accelerare a evenimentelor şi o dorinţă de a lămuri mai repede lucrurile şi de a obţine ceea ce vrem, fără amânări şi fără să acordăm atenţie obstacolelor.

 

La nivel global, astfel de tendinţe nu aduc, de obicei, evoluţii pozitive. Renunţarea la diplomaţie în favoarea încercării de a ne îndeplini revendicările rapid şi prin orice mijloace poate să aducă conflicte între state, tulburări sociale, revoluţii, greve, manifestaţii. Ţinând cont de situaţia economică actuală, când criza economică a adus foarte mulţi oameni în pragul sărăciei, condiţiile pentru apariţia unor astfel de manifestări sunt deja create, în anul Tigrului de metal.

 

Pe plan personal, va exista o tendinţă de a renunţa la politeţe şi la menajarea susceptibilităţii celorlalţi, orientându-ne exclusiv spre îndeplinirea propriilor interese. Încrederea reciprocă se află la cote minime, iar riscul apariţiei unui conflict creşte exponenţial, putând să apară neînţelegeri pornind de amănunte total nesemnificative.

 

Tigrul are însă şi calităţi, iar printre ele, la loc de cinste, se numără generozitatea. Odată ce a înşfăcat prada, adică a obţinut ceea ce şi-a dorit, el devine generos şi împarte cu toată lumea din fructele culese uneori cu mult efort. Exploziv şi în exprimarea sentimentelor, Tigrul de metal îi apără pe cei dragi şi îi răsfaţă în toate felurile, de fiecare dată când are ocazia. Îi place să ofere cadouri somptuoase şi să facă surprize de tot felul.

Într-un astfel de an, norocul va fi, fără îndoială, de partea celor care iubesc acţiunea decisă spre atingerea unui scop bine definit. Oricât de îndepărtat ar părea acesta şi oricât de reduse şansele de a-l atinge, hotărârea şi înverşunarea pot să ne aducă succesul. Proverbul care spune că norocul îi ajută pe cei cutezători este mai valabil ca oricând.

 

Copiii născuţi sub semnul Tigrului de Metal
Copiii născuţi între 14 februarie 2010 şi 2 februarie 2011 vor fi, după zodiacul chinezesc, în zodia Tigrului de Metal. În această zodie se află şi persoanele născute între 17 februarie 1950 şi 5 februarie 1951. Ani de Tigru au mai fost şi după aceea, dar corespunzând altor elemente: Tigru de Apă (5 februarie 1982-24 ianuarie 1963), Tigru de Lemn (23.01.1974 - 10.02.1975), Tigru de Foc (09.02.1986 - 28.01.1987) şi Tigru de Pământ (28.01.1998 - 15.02.1999).

 

Nativul născut sub semnul Tigrului de Metal este un ambiţios care nu se lasă până când nu îşi atinge scopul. Nu doreşte multe lucruri, ci are obiective puţine şi îndrăzneţe, pe care se concentrează în exclusivitate. Dacă ceva nu face parte din sfera lui de interese, nu îi va acorda nici cea mai mică atenţie, deoarece nu îi place să îşi irosească energia cu lucruri pe care le consideră inutile.
Problemele pot să apară pentru ei doar în momentul în care îşi schimbă obiectivele sau când îşi fixează prea multe ţinte de atins şi aleargă după mai mulţi iepuri dintr-o dată. În general însă, ştiu să evite această greşeală.
Au o mare abilitate în găsirea surselor de bani. Le identifică uşor şi se pricep să le folosească, astfel încât să îşi asigure prosperitatea.


În precedentul an de tigru de metal (17 februarie 1950-5 februarie 1951) s-au născut actriţa americană Cybill Shepherd (interpreta lui Maddie din cunoscutul serial Maddie şi David sau Betsy din şi mai cunoscutul Taxi Driver, cu Robert de Niro şi Jodie Foster), Jay Leno, cunoscut realizator american de talk-show-uri, muzicianul Stevie Wonder, industriaşul indian Lakshmi Mittal (patron, printre altele, şi al companiei Sidex Galaţi), preşedintele turc Abdullah Gul sau cântăreţul britanic Phill Collins. Oare ce vedete Tigru de metal se vor naşte acum?


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop