loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 35842 ori.
Horoscop chinezesc 2012 – anul dragonului de apa

horoscop chinezesc 2012 dragon de apaÎn horoscopul chinezesc, 2012 este anul dragonului de apa – unul din cele mai bune semne din zodiacul chinezesc, recunoscut pentru modul inteligent, calculat, în care ştie să îşi folosească puterea.

Anul dragonului de apa începe pe data de 21 ianuarie 2012 şi se încheie pe 9 februarie 2013, durând, aşadar, mai mult decât un an calendaristic de 365 de zile.

 

Dragonul de apă – un lider şi un bun negociator

În zodiacul chinezesc, dragonul de apa este respectat, fiind considerat inteligent şi dotat cu o creativitate peste medie, ceea ce îi asigură, în cele mai multe cazuri, succesul pe plan social şi profesional. Totuşi, nu îi plac poziţiile de prim plan şi, dintre toţi dragonii, cel de apă e cel care iese cel mai puţin în evidenţă. De obicei, evoluează atât cât să îi fie bine, lui şi celor dragi, fără să forţeze nota prea mult. Nu e un ambiţios decât până la un anumit punct şi, în plus, îi vine greu să se concentreze mult timp asupra aceluiaşi obiectiv.
Dragonul de apa este, datorită maleabilităţii acestui element, şi un bun negociator. Ştie să se adapteze la dispoziţia şi la dorinţele celui care i se află în faţă, iar acest lucru îl ajută atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal, unde poate să depăşească cu graţie orice conflict.

 

Ce aduce dragonul de apă în lume, în 2012

Caracteristica de bază a anului 2012 poate fi sintetizată prin următoarea sintagmă: furie reţinută.

Vor exista, pe plan mondial, mai multe momente de încordare, însă – din fericire – acestea nu vor duce la izbucnirea unor conflicte. Se va găsi de fiecare dată soluţia paşnică, tocmai datorită abilităţilor de negociere conferite de zodia apă.

La ştiri, vom fi speriaţi în continuare cu previziuni care vorbesc despre intensificarea crizei mondiale, despre căderea euro, atacuri ale Americii sau Israelului prin Orientul Mijlociu şi, bineînţeles, nebunia la modă cu sfârşitul lumii din luna decembrie 2012. Dar toate acestea se vor dovedi simple baloane de săpun, lansate doar de cei care au interes să creeze panică sau vor să pară interesanţi.

 
Copiii născuţi în 2012 – anul dragonului de apă

Un copil născut în anul dragonului de apa va şti să îşi clădească drumul în viaţă astfel încât să se afirme şi să obţină succesul, social şi profesional. Totuşi, va prefera ca, după ce obţine bunăstarea şi performanţele dorite, să rămână anonim, fugind de mediatizare şi de expunerea publică.

vladimir putin dragon de apaÎn anii anteriori aflaţi sub semnul Dragonului de apa, iată ce personalităţi au apărut pe lume:

-     Vladimir Putin (care chiar în 2012 se pregăteşte să redevină preşedintele Rusiei, pentru al treilea mandat)

-         actriţa italiană Isabella Rossellini

-         actorul american Patrick Swayze

-         scriitorul turc Orhan Pamuk, laureat al Premiului Nobel pentru literatură

-   fotbalistul camerunez Roger Milla, cel mai bătrân jucător care a înscris un gol la un campionat mondial.

Aşadar, există suficiente vedete care pot fi modele pentru copiii născuţi în 2012anul chinezesc al dragonului de apa.

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop