loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 7997 ori.
Horoscop chinezesc 2012 pentru vedete: dragonii Al Pacino şi Roberta Anastase

 al pacino dragon- horoscop chinezesc 20122012 este, în horoscopul chinezesc, anul Dragonului de apa. Caracteristica acestei zodii constă în capacitatea de a obţine succesul fără a face multe valuri, fără a păşi în centrul atenţiei. Viaţa personală este mai importantă decât succesele obţinute în viaţa publică. De asemenea, creativitatea Dragonului de apă este una dintre cele mai apreciate: acesta e capabil să aducă mereu câte ceva nou în această lume.

Într-un an aflat sub semnul Dragonului, cei mai avantajaţi vor fi, desigur, cei născuţi sub acelaşi semn. Care sunt, aşadar, vedetele care se vor bucura de cel mai mare succes în anul dragonului 2012?

Vedete internaţionale sub semnul Dragonului: Al Pacino, Sandra Bullock, Audrey Tautou
 Pe plan politic, marele câştigător al acestui an pare a fi prim-ministrul rus, Vladimir Putin, care chiar în 2012 şi-a propus să devină, pentru a treia oară, preşedinte. Şansele sale de reuşită sunt maxime, în ciuda protestelor celor care văd Rusia alunecând pe o pantă care duce spre dictatura personală consolidată a lui Putin.

În lumea filmului, se pare că dragonul de metal Al Pacino va avea un an care îl va readuce în centrul atenţiei, la vârsta de 72 de ani. Într-adevăr, proiectele sale pentru acest an sunt numeroase: Pacino va interpreta rolul principal în Regele Lear, o readaptare a piesei omonime de Shakespeare; de asemenea, va deţine rolul principal în filmul Gotti: în umbra tatălui meu, o poveste despre mafie; tot în acest an, vor începe filmările pentru Maria, mama lui Iisus, în care Al Pacino îl interpretează pe guvernatorul roman Pilat din Pont.

Dragonul de lemn Matt Dillon are şi el proiecte ambiţioase pentru 2012: va juca în Secunde de plăcere, un film misterios având în prim-plan o călătorie cu avionul, în Sunlight Junior, o poveste de dragoste mai puţin obişnuită, şi în Imogene, despre consecinţele unei încercări ratate de sinucidere.

Printre actriţe, cele mai favorizate par a fi dragonii de foc Audrey Tautou, Reese Witherspoon şi Alicia Silverstone, precum şi dragonii de lemn Sandra Bullock, Melissa Gilbert şi Juliette Binoche.

Dragoni din România: Cristina Neagu, Roberta Anastase, Miodrag Belodedici

În România, unul dintre cei mai cunoscuţi dragoni de foc este Roberta Anastase, preşedinte alroberta anastase dragon horoscop chinezesc 2012 Camerei Deputaţilor, una dintre ţintele preferate ale atacurilor Opoziţiei. 2012 se anunţă un an bun pentru ea, în special pe plan personal. Roberta Anastase a a anunţat deja că în 2012 se va căsători cu bărbatul alături de care trăieşte de mai mult timp.

2012 se anunţă un an bun pentru o altă pedelistă de succes, Raluca Turcan, dar şi pentru pesedistul Vasile Puşcaş, fost negociator-şef al României cu Uniunea Europeană.

În lumea sportului, vedetele pentru care anul Dragonului de apă se anunţă unul foarte bun sunt handbalista Cristina Neagu, care pregăteşte o revenire în forţă, după o perioadă de accidentare, şi fostul fotbalist Miodrag Belodedici, care actualmente lucrează la centrele de juniori ale Federaţiei Române de Fotbal.

Pentru toţi cei amintiţi, anul dragonului de apa 2012 se anunţă, conform horoscopului chinezesc, unul de excepţie. 

 

 

Video cu Dansul chinezesc al dragonului:

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop