loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 10938 ori.
Iepurele de metal Băsescu, la final de ciclu în zodiacul chinezesc

poza basescuIntre 3 februarie 2011 şi 2 ianuarie 2012, ne aflăm, conform zodiacului chinezesc, în anul chinezesc al Iepurelui de metal. Evenimentul e unul special pentru preşedintele Băsescu, născut în 1951, adică tot într-un an în care era sărbătorit Iepurele de metal chinezesc.

 
Vârsta de 60 de ani în zodiacul chinezesc

În zodiacul chinezesc, există 12 zodii (Şobolan, Bivol, Tigru, Cocoş, Iepure, Dragon, Şarpe, Cal, Capră, Maimuţă, Câine şi Mistreţ) şi cinci elemente (pământ, apă, foc, lemn şi metal). Din combinaţia zodiilor cu elementele, rezultă cicluri de 60 de ani, în care se succed toate zodiile şi toate elementele (de exemplu, Iepure de Metal, Câine de Foc, Tigru de Apă etc) – fără ca vreuna să se repete de două ori - până când se revine din nou la aceeaşi zodie şi acelaşi element.

Prin urmare, fiecare dintre noi trăieşte din nou în anul semnului zodiacal şi al elementului în care s-a născut, conform zodiacului chinezesc, atunci când împlineşte vârsta de 60 de ani. În China, împlinirea acestei vârste este un prilej de mare sărbătoare, deoarece se consideră că persoana respectivă a trecut prin toate experienţele pe care i le poate oferi viaţa şi a acumulat, astfel, o experienţă completă de viaţă.

 

Iepurele de metal în zodiacul chinezesc

Iepurele de metal sau Iepurele Alb se caracterizează, în primul rând, prin linişte. Acest semn este unul senin, optimist şi cu încredere în viitor. Gata să muncească pentru a obţine ceea ce şi-a propus, nativul născut în semnul Iepurelui de metal beneficiază de multe ori şi de circumstanţe exterioare favorabile. Are o bună reputaţie şi, de obicei, reprezentanţii celorlalte semne din zodiacul chinezesc se simt onoraţi să îl aibă alături, ca prieten de încredere.

poza iepure alb chinezescIepurii de metal apreciază mult arta şi se implică în acest domeniu. Dacă nu au ei înşişi preocupări artistice, atunci vor deveni colecţionari de obiecte de artă, bibliofili înrăiţi sau vor fi prezenţi regulat în lojele sălilor de spectacol. O astfel de invitaţie e extrem de potrivită dacă doriţi să petreceţi clipe agreabile alături de un iepure de metal.

 
Ce îi aduce lui Băsescu Anul Nou chinezesc

Preşedintele Băsescu ar trebui ca, în acest an, să rezoneze cu energia specifică semnului său natal. - Iepurele de Metal. Şi, cum acest semn e unul liniştit şi senin, ne putem aştepta să avem şi un preşedinte mai liniştit, gata să renunţe la imaginea de preşedinte jucător pentru a-şi compune una paternă, cu care au fost obişnuiţi românii mai mult timp. Mai ales că – dincolo e tradiţia chinezească – şi la noi vârsta de 60 de ani are o semnificaţie deosebită: începutul aşa-numitei vârste a treia sau, mai puţin elegant spus, al bătrâneţii.

Acum, rămâne să vedem cât va ţine seama preşedintele Băsescu de influenţa blândă a Iepuraşului chinezesc de metal şi cât va fi influenţat de vibraţia deloc cuminte a Scorpionului, zodie al cărei nativ este, conform zodiacului european.

Până atunci, vă dorim un an nou chinezesc plin de bucurii! Fie ca blana Iepurelui de metal să vă aducă noroc!

 

 

Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop