Dicţionar de vise - litera B | interpretare vise
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 12628 ori.
Dicţionar de vise - litera B

 

Bagaje – Veţi primi veşti care v-ar putea bulversa existenţa. Dacă bagajele sunt pline, schimbările vor fi favorabile. Dacă sunt goale, prevestirea nu este favorabilă. În toate cazurile, acestea pot însemna schimbarea locului de reşedinţă sau schimbarea serviciului dar şi modificări în viaţa familială.

 

Baionetă – certuri, ameninţări.

 

Bal – Dorinţă de distracţie. A fi la bal sau a se duce acolo: bucurie, fericire. Întărirea legăturilor afective. A nu se putea duce la bal: proiecte contradictorii, uniune compromisă. Bal mascat: nu vă încăpăţânaţi să păreţi altfel decât sunteţi. Refuzarea unui bal: sunteţi prea modest.

 

Balanţă – Fiţi mai echilibrat, prietenii se îndepărtează de dumneavoastră! Dacă sunteţi cântărit pe o balanţă: judecata celorlalţi contează mult. Balanţa spartă înseamnă că vă lipseşte un punct de referinţă, rataţi ocazii importante sau reuşită în afaceri în curs.

 

A se balansa – Refuzaţi să abandonaţi o situaţie instabilă dar plăcută. Pe un balansoar : profitaţi de prezent fără să vă gândiţi la viitor. Dacă vă legănaţi pe o creangă: credeţi că este vorba de un joc dar riscaţi prea mult. Dacă vă legănaţi agăţat de un fir: vă place riscul unei situaţii incontrolabile.

 

Balansoar – Imobil: probleme de scurtă durată Balansoar pe care vă legănaţi : fericire familială, tandreţe, înţelegere mare dorinţă sexuală.

 

A se bâlbâi – este greu să vă faceţi câteodată înţeles.

 

Balcon – A fi la balcon: se anunţă o perioadă agitată. Premoniţia unui accident. Probleme financiare. Balcon plin de flori: schimbare favorabilă. Evenimente neaşteptate.

 

Baldachin – narcisism

 

Bale – ale unui copil: noroc, generozitate. Ale unei persoane în vârstă: un prieten este în pericol, nu fiţi insensibil! Ale unui bolnav: sunteţi prea sensibil. Ale unui muribund: viaţa este foarte dură faţă de dumneavoastră. Ale unui câine: pericol

 

Balegă – Noroc şi fericire. Bucurii afective.

 

Balenă – Simbolul renaşterii după o încercare. Reînnoire, vă ajută o mare forţă interioară.

 

Balerină – Mici probleme de vanitate. Daca sunteţi o balerină în vis înseamnă că vă place să vă mişcaţi liber.

 

Balet – Dacă asistaţi la un balet: vă veţi simţi exclus de la decizii care vă privesc. Dacă participaţi la balet: dorinţă de a se integra într-un grup.

 

Balustradă - Avertisment împotriva unui act cu consecinţe iremediabile. Capacitatea de de înţelegere este limitată. Balustradă de fier: există obstacole care vă împiedică să vă realizaţi. Într-o biserică: nu căutaţi mereu explicaţii la tot.

 

Bambus – Este favorabil unei situaţii profesionale. Noroc şi prosperitate. Principii solide.

 

Banană – prevestire fericită. Reuşită. Plăcere familială. Reprezintă organul sexual masculin. A mânca o banană: dorinţă sexuală. A arunca o banană: perioadă de reflecţie spirituală.

 

Bancă – Nevoie de pace şi convivialitate.

 

Banderolă – Vă lăsaţi impresionat de părerea altora.

 

Bandit – Care atacă: complex de inferioritate. A fi urmărit de bandiţi: sunteţi plin de slăbiciuni şi căutaţi să fugiţi mereu de riscurile existenţei. A ucide un bandit: vă lipseşte curajul. A fi ucis de un bandit: spirit de sacrificiu.

 

Bancă – Vis de rău augur. Griji, certuri. Se prevăd cheltuieli. Bârfe.
A face operaţii bancare: frici, dureri profunde. A percepe bani: pierderi financiare. A depune bani la bancă: autocontrol. A fi angajat la bancă: îi invidiaţi pe cei care au siguranţă financiara.

 

Banchet – fericire în familie. Prietenie. Noi cunoştinţe. Reuniune care poate genera o petrecere indecentă. Banchet de nuntă: fericire. Banchet în familie: certuri şi litigii. A merge la banchet: atenţie la piedicile puse de prieteni nesinceri. A nu merge la banchet: pierdere aparentă, câştig de bani.

 

Banchiză – Anunţă încercări grele: probleme financiare, singurătate afectivă.

 

Bani – Semn de reuşită; adunaţi: semn de pierdere, cheltuieli neprevăzute; bani număraţi certuri apropiate; bani pierduţi: ghinion în afaceri

 

Bar – nevoie de convivialitate , aspiraţie la noi întâlniri. Prudenţă în relaţii, unele pot prejudicia interesele dumneavoastră.

 

Barbă – A avea o barbă frumoasă: sunteţi stimat şi apreciat de cei apropiaţi pentru calităţile şi cunoştinţele dumneavoastră. O barbă în stare proastă: Griji certuri, trădări.
O femeie care poartă barbă: semn de adulter, înşelătorie, necaz.

 

Barcă –Evoluţie lentă, dar sigură, a situaţiei dumneavoastră. Dacă barca este imobilă: eşec în proiectele dumneavoastră. Barca, vaporul simbolizează moartea liniştită sau sentiment de renaştere după o încercare.

 

Barză – Bucurie în familie. Promisiunea unui eveniment fericit.

 

Bătălie – rivalitate amoroasă, gelozie.

 

Baston – A vedea un băţ: semn de greutăţi apropiate. A se sprijini pe un baston: nevoie de susţinere de alinare în momentele grele. Un ajutor vă va fi propus. Dacă rupeţi bastonul: semn de ruptură în familie.

 

A (se) bate, bătaie – Cu un prieten: semn de satisfacţie. A-ţi bate nevasta: semn de fericire. A fi bătut : semn de necaz.

 

A batjocori – O persoană: ostilitate, lipsa prieteniei, certuri violente. A fi batjocorit: ghinion, singurătate boală.

 

Bebeluş – semnificaţiile sunt numeroase: nevoie de descendenţi sau relaţie sentimentală fără copii, nevoie de protecţie.


Bec – electric: noile proiecte vă vor aduce îmbunătăţiri de ordin afectiv, profesional şi financiar

 

Beduin – se va întâmpla ceva insolit.

 

Biciclist – Veşti. Îmbunătăţirea unei situaţii.

 

Binecuvântare – la biserică: incertitudine, nu îi lăsaţi pe alţii să vă influenţeze; binecuvântarea părinţilor: căsătorie fericită; binecuvântarea unui preot: una din dorinţele dumneavoastră va fi împlinită.

 

A binecuvânta – A fi binecuvântat: ajutor, protecţie, susţinere din partea apropiaţilor. Semn de bun augur pentru tot ce este legat de afaceri. A binecuvânta pe cineva: singurătate, despărţire.

 

Birou – Veşti proaste. Conflicte grave. Decepţii. Afaceri compromise sau pierdute.

 

Biserică - este un lăcaş al sufletului, care adăposteşte convingerile spirituale. Nevoie de pace. Simbol feminin (conform şcolii freuidiene).

 

Boccea – O mică surpriză. Călătorie cu bocceaua pe umăr: călătorie neprevăzută.

 

Botez – Bucurii în familie. Schimbare fericită. A fi botezat: vă veţi îmbunătăţi o situaţie socială. A merge la un botez: sufletul vă este senin, norocul este aproape.

 

Brăţară – Relaţii sau speranţa unei relaţii armonioase, sentiment de complementaritate. Reprezintă sexul feminin.

 

Brichetă – Veşti neaşteptate şi neplăcute. Probleme.

 

Broască râioasă – Simbol al renaşterii după o încercare sau nevoie de schimbare.

 

Broşă – Atenţie pe cine frecventaţi. Sunt persoane rău intenţionate care caută să vă facă rău.

 

Buburuză – O veste bună vă va aduce confort.

 

Bucătărie – Reprezintă eul celui care visează. Vezi şi „casă”.

 

Buchet – Primind: bucurie, iubire, fidelitate. Uniune viitoare. Flori ofilite: boală, despărţire.

 

Buruiană – Dacă o vedeţi: bucurie, fericire. Dacă o culegeţi: îmbunătăţirea unei situaţii.
 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop