Dicţionar de vise - litera C | interpretare vise
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 30952 ori.
Dicţionar de vise - litera C

 

Cabinet, cabinete - În general, cabinetul reprezintă un loc în care ne putem elibera de tabu-uri. Acest vis poate reprezenta dorinţa de a ne elibera de inhibiţii, de a face dragoste fără sentiment de vinovăţie. Este un avertisment ca trebuie să vă debarasaţi de problemele care vă limitează sau arată o frică de probleme legate de bani sau o lipsă de apreciere de sine.

 

Cactus – Obstacole care trebuie trecute. Relaţii dubioase.

 

Cadavru – O parte a corpului celui care visează este amorţită. În putrefacţie: semn de moarte. Îmbrăcat: semn de fericire.

 

Cadou – Nevoie de a plăcea unei persoane inaccesibile. Nevoie de a fi recunoscut sau invitaţie la împăcare. A primi cadouri de la o persoană importantă prevesteşte mari schimbări pozitive. Un cadou din partea unei femei este semn de prietenie sinceră. Dacă este oferit de un copil exprimă prietenie şi timiditate. A oferi ceva arată tendinţa noastră spre generozitate şi altruism. În acest caz, felul obiectului care se oferă joacă un rol important. Darul prin definiţie corespunde eforturilor pe care le facem pentru a ne îmbunătăţi.


Cafea – A măcina cafea: probleme mari sentimentale. A bea cafea: Fericire în familie. Prietenie. A pregăti cafeaua: Se apropie noutăţi. Schimbare importantă de situaţie. Băutul cafelei în vis arată singurătatea noastră, tristeţea noastră. Dacă vărsaţi cafeaua este semn de necaz.

A vinde cafea : semn ca soarta este favorabilă nouă iar afacerile sunt sub bune auspicii.

 

Caiet – Când apare caietul în vis este semn de slăbiciune de caracter. Dar un caiet caligrafic arată dimpotrivă, tărie de caracter şi încredere în sine. Când sunteţi concentraţi la ceea ce scrie în caiet este un moment important. În mod normal acest vis arată o căutare în noi înşine, legată de trecut. Imaginea unui caiet din copilărie lasă să se vadă nostalgia pe care o avem faţă de aceasta. Dacă vă simţiţi tulburaţi de ceea ce citiţi arată imaturitate. Un caiet cu pagini albe înseamnă că suntem goi, ca nu reuşim să împăcăm viaţa actuală cu trecutul, că îl condamnăm şi că am vrea să-l ştergem.

 

Caise – Dacă vedeţi sau mâncaţi caise este semn de bucurie şi sănătate. Sunt favorizate relaţiile cu cei apropiaţi. Tandreţe.

 

Cal – Semn de fericire. Călărindu-l: semn de fericire, noroc şi succes. Alb: Bogăţie neaşteptată. Negru: reuşită parţială. A coborî de pe cal: obstacole neprevăzute.


Caleaşcă - Noroc, fericire, reuşită. Situaţia dumneavoastră va fi de invidiat

 

Calendar – semn de pierdere a unei mari sume de bani.

 

Calomnie – A fi calomniat: veţi auzi reproşuri, chiar violente. A calomnia o altă persoană: va trebui să suferiţi consecinţele unei situaţi în care aţi acţionat cu imprudenţă.

 

Calvar – Dureri, necazuri, pierderea unui prieten.

 

Cameră – Semn bun. Vi se vor oferi ocazii noi. A visa un dormitor înseamnă că veţi risca jucându-vă. Vor apărea boli şi nefericire la orizont. A intra într-o cameră mortuară anunţă boală sau moartea părinţilor. Dacă este vorba de o cameră primitoare, plăcută, prezicerea este favorabilă, înseamnă pace, linişte şi stabilitate economică. Felul în care este mobilată camera, culoarea pereţilor şi atmosfera mai mult sau mai puţin primitoare din cameră, sunt elemente importante în interpretarea visului. În general, o cameră veselă şi plăcută înseamnă că aspirăm spre seninătate şi la pace interioară, în timp ce o cameră tristă arată neliniştea inconştientă a celui care visează cauzată de decepţii sau de probleme economice. De asemenea, visul în care apare dormitorul poate arăta probleme de ordin sexual.

 

Camion – Dacă este în stare bună: vis benefic, primirea unor bani. Dacă este accidentat: Întârzieri, cheltuieli neprevăzute, nepotriviri.

 

Canari – Noi prietenii. Întâlniri plăcute

 

Candelabru – Aspiraţie spre o relaţie sentimentală armonioasă.

 

Caniş – Iubire, prietenie, sprijin din partea anturajului. Protecţie.

 

Capă – Se recomandă prudenţă în felul în care acţionaţi. Neîncredere faţă de ceilalţi. Dacă o purtaţi: ajutor şi protecţie.

 

Captivitate - Semn de certuri violente.

 

Capişon – Nevoie de protecţie sau frică de moarte.

 

Carapace – Vezi „armură”

 

Caravană – Camping : destindere, odihnă. Soluţii fericite şi neaşteptate. De cămile: Nelinişte, singurătate. Probleme financiare. Schimbare de situaţie

 

Carnaval – Semn de înşelătorie şi falsitate.

 

Carton – Schimbare favorabilă în viaţa dumneavoastră.

 

Cascadă – Semn de renaştere sau nevoie de spiritualitate sau nevoie de pipi.

 

Castel – Persoană care trece drept inaccesibilă. A vedea un castel în vis este de bun augur. Dacă locuiţi în el, arată dorinţa de a trăi în confort. În general, acest vis anunţă vizita părinţilor sau a unor prieteni. Imaginea castelului îl duce pe cel care visează în lumea copilăriei, a poveştilor cu zâne.

 

Catastrofă – Vor apărea mari răsturnări de situaţie în viaţa dumneavoastră. Decizii importante de luat.

 

Catedrală – Treceţi prin momente grele dar veţi ieşi învingători datorită ajutorului din partea celor apropiaţi.

 

Cavaler - Dacă îl vedeţi: veşti neaşteptate. Daca sunteţi cavaler este semn de reuşită în proiecte. Căzând de pe cal: probleme, eşec. – Reprezintă figura paternă sau autoritatea, convenţiile sociale sau reflex de apărare al sinelui (sau păstrarea bunurilor). Sau nevoie de spiritualitate sau de recunoaştere sau indică o alegere decisivă care a fost făcută în mod inconştient.


Cazan, căldare – Simbol feminin sau felul în care cel care visează îşi vede trecutul.

 

Cazma – muncă productivă.

 

Cădere – Frică de cădere socială sau refuzul unei relaţii sexuale sau tulburare organică.

 

Călcâi – Pentru a merge bine este nevoie de un călcâi în stare bună. Un călcâi rănit arată că vor urma probleme.

 

Cămilă – semn de bogăţie.

 

Căpitan – Îmbunătăţirea unei situaţii. Susţinere în demersurile dumneavoastră. Succesul este asigurat.

 

Cărămizi – Morman de cărămizi: proiectele pe care le aveţi vor ajunge la bun sfârşit. Zid de cărămidă: Realizarea dorinţelor. Achiziţionarea unor bunuri. Cărămida în vis este de bun augur din punct de vedere financiar.

 

Cărţi de joc: înşelătorii , suspiciuni, pierdere de bani.


Câine – Avertisment. Simbol al tatălui. Simbol de fidelitate. Un câine care arată bine: bucurii afective. Protecţie. Prietenie. Un câine rătăcit sau care latră: o persoană din anturaj încearcă să vă facă probleme. O căţea cu pui: naştere apropiată. Logodnă sau căsătorie. Împrejurări favorabile pentru o existenţă nouă.

 

Câmp – Semn de virilitate sau de libertate. Cultivat: căsătorie sau naştere apropiată. Lăsat necultivat, cu buruieni, în paragină: decepţii şi greutăţi

 

Cârje – Dacă le vedeţi: prevestire bună. Dacă mergeţi cu ele: îmbunătăţire economică datorată unor ajutoare exterioare. Dacă le rupeţi: semn de blocaj. Dacă le folosiţi: aveţi nevoie de prieteni sinceri si devotaţi. Veţi ieşi învingător din nişte încercări grele iar viitorul se anunţă sub cele mai bune auspicii. Nefolosite: vă paşte un pericol.

 

Ceaţă – Nehotărâre sau sentiment de abandon. Fiţi prudent în hotărârile pe care le luaţi. Dacă dispare: îmbunătăţire clară a unei situaţii.

 

Celibatar – Fericire afectivă. Semnul unei relaţii afective.

 

Cenuşă – Certuri în familie. Pierdere a unei prietenii. Probleme cu banii.

 

Cer – Gând religios sau mistic. Un cer întunecat poate reprezenta o ameninţare. Însorit: fericire şi noroc. Bucurii. Realizarea proiectelor. Cer cu nori: probleme viitoare. Cer furtunos: probleme afective. Înstelat: fericire şi linişte.

 

Cereale – Pe câmp: câştig, prosperitate financiară.

 

Chei – Intuiţie venită dintr-o resursă interioară. Speranţa unei relaţii satisfăcătoare. Ţinându-le: ajutor şi sprijin din partea unor persoane influente. Folosindu-le: frică, nelinişte, probleme. Găsindu-le: Îmbunătăţirea neaşteptată a situaţiei dumneavoastră.

 

Chel – Veşti neplăcute. Certuri. Conflicte familiale.

 

Chimval – Mare bucurie afectivă. Reuniuni frumoase între prieteni.

 

Chiparos – Necaz. Doliu în familie. Pierdere de bani.

 

Chirurg – Bucurie şi prosperitate.

 

Cicatrice – A face cuiva o cicatrice: comportamentul dumneavoastră va lăsa de urme. Daca altcineva va face dumneavoastră o cicatrice: o persoană rea pe care nu o puteţi uita.

 

Ciclop – Semn de câştig.

 

Cifre – Notându-le: pot avea o valoare la jocurile de noroc.

 

Cimitir – Acceptarea unei situaţii irevocabile sau sentiment de vinovăţie în legătură cu ceva nerezolvat cu o persoană care a murit. Dacă vă aflaţi în cimitir: moartea apropiată a cuiva drag. Săpând un mormânt: boală lungă şi gravă.

 

Cinematograf – Dacă vă aflaţi la cinema şi vedeţi un film amuzant înseamnă că veţi depăşi mai multe obstacole. Dacă vedeţi un film urât, veţi avea probleme cu nişte persoane din cauza unor obiecte de valoare. Un film tradus arată că nu vreţi să fiţi implicaţi în situaţii neplăcute. Un film poate fi proiectarea subconştientului nostru, părţile întunecate ale personalităţii noastre sau un comportament pe care nu ni-l acceptăm.

 

Cioc – multe eforturi pentru un rezultat nesatisfăcător; încăpăţânare inutilă.

 

Ciocolată – Bucurie, destindere. Veşti bune.

 

Ciorapi de damă - Întâlniri plăcute. Câştig financiar. Perioadă de noroc. Dacă sunt rupţi: pierdere de bani. Daca îi trageţi : schimbare de situaţie avantajoasă.

 

Circumcizie – Frică de castrare.

 

Cireşe – Văzute: bucurie afectivă, câştig de bani. Realizarea dorinţelor. Dacă le culegeţi: reuşită financiară.

 

Cireş – Bucurie şi fericire în cămin. Noroc şi succes.

 

Cisternă – Plină: câştig şi profit. Goală sau căzând în ea: pericol, defăimare.

 

Ciuperci – Semn de ceartă. Înşelătorii feminine.

 

Cizmar – Sprijin şi ajutor în demersurile dumneavoastră. Reuşită în proiecte.

 

A se clătina – Nu vă interesează grijile altora. A fi clătinat: o persoană vă vorbeşte despre de întâmplări neplăcute şi neaşteptate

 

Clătite – Invitaţie, odihnă, întâlnire amicală. Bucurie afectivă.

 

Clopot, clopote – Semn de mari probleme venite de la un prieten. Dacă este în ruină: pierderea unei situaţii. Dacă auziţi clopotele bătând: veşti triste, mare necaz.

 

Clown – Îl reprezintă pe cel care visează care consideră că nu se comportă conform personalităţii lui profunde. A fi îmbrăcat în clown şi a se comporta ca atare înseamnă că putem face ce vrem din cel de lângă noi folosind tot felul de tertipuri. O activitate comercială sau financiară poate reuşi datorită acestui lucru. A fi luat în derâdere înseamnă că oamenii nu au nici cea mai mică stimă şi consideraţie pentru dumneavoastră.

 

Coacăze – Semn de noroc

 

Coafor – Semn de sărbătoare

 

Coapse – Semn de sănătate.

 

Coardă – În stare bună: realizarea proiectelor. Protecţie şi ajutor. Uzată: probleme şi contradicţii în afaceri.

 

Coarne – de animal: abundenţă şi prosperitate. Rupte: probleme de sănătate.

 

A coase – prosperitate şi reuşită

 

Cocoş – A-l vedea sau a-l auzi: reuşită în proiecte. Fericire, noroc. Luptă de cocoşi: semn de prostie şi de lene.

 

Cochilie – Semnul unei călătorii viitoare.

 

Colet – A primi: schimbare avantajoasă în viitorul apropiat. A trimite: vor apărea probleme.

 

Colier – A-l vedea sau a-l purta: fericire familială, confort, împăcare. A-l găsi: primirea unor bani.

 

Colină – A urca: îmbunătăţirea situaţiei financiare A coborî: decepţii

 

Colivie – Cel care visează nu este satisfăcut de viaţa sa.

 

A comanda – Persoane din anturajul dumneavoastră vor abuza de naivitatea dumneavoastră. Certuri în viitor.

 

Cometă – Conflicte în familie sau de natură profesională. Boală.

 

Comerţ – Succes şi fericire în afaceri. Satisfacţii.

 

Complimente – A le face cuiva: lipsă de loialitate. A le primi: probleme în viitorul apropiat.

 

Concert – Destindere în familie. Bucurie şi fericire. Confort.

 

A conduce maşina - Veţi primi veşti. Urmează să luaţi decizii importante.

 

Confeti – Bucurie şi fericire alături de persoanele dragi.

 

A construi – Vor avea loc evenimente favorabile. O îmbunătăţire clară a situaţiei dumneavoastră.

 

Copac – Aspiraţie spre spiritualitate. Copaci care au frunze şi fructe: evenimente favorabile. Câştig, reuşită profesională. Bucurie şi seninătate.

Prietenie sinceră.
Uscat şi doborât: eşec, certuri, tristeţe. A se căţăra în copac: semn de avansare.

 

Corb – Este un semn de rău augur. Necaz, boală, doliu. A-l auzi croncănind: Veşti proaste.

 

Coroană – de aur: semn de protecţie. De flori: semn de reuşită şi speranţă. De lauri: inteligenţă, căsătorie, fertilitate.

 

Cortegiu – Nupţial: bucurii afective, evenimente fericite. Funerar: Boală, decesul unei rude apropiate.

 

Coşciug – Gol: griji care vor veni în curând. Pus în pământ: contradicţii neprevăzute. Dacă vedeţi un necunoscut în el: pericol apropiat. Voi înşivă înăuntru: calomnii, trădare, abandon.

 

Coş împletit – Plin: bucurie, înţelegere, împăcare. Gol: certuri, probleme financiare. Din hârtie: cineva vi se va destăinui.

 

Crab - Frică de boală

 

Craniu – Mari probleme de ordin sentimental, financiar şi profesional. Necaz.

 

Creier – Nervozitate, stare depresivă, nelinişte datorată contradicţiilor.

 

Creion – Veşti proaste.

 

Creşă – Bucurii afective. Veşti bune.

 

Croazieră – Vi se oferă noi perspective. Finaluri fericite. Noroc şi fericire.

 

Croşetă – Folosind: veţi avea de depăşit multe obstacole.

 

Crocodil – Simbol al subconştientului şi al impulsurilor primitive.

 

Croissant – Prosperitate, profit, belşug.

 

Cruce – Semn de ruptură. Dacă purtaţi una: protecţie, ajutor, sprijin.

 

Cuc – Necazuri. Tristeţe. Infidelitatea unei femei.

 

Cucuvea – Necazuri. Pierderea locului de muncă. Despărţire afectivă. Divorţ. Auzind-o urlând: deces în anturajul apropiat.

 

Cufăr – Plin: uşurare financiară. Confort. Gol: pierdere de bani.

 

Cuie – Datorii. Certuri. Necaz. Boală

 

A se culca – Singur: singurătate afectivă, probleme familiale sau profesionale. Cu o persoană de acelaşi sex: decepţii, eşec, probleme. Cu o persoană de sex opus: o ocazie amoroasă în viitor.

 

A culege – Bucurie în cămin, prosperitate. Dacă o altă persoană culege: probleme care privesc bunurile, litigii, contestaţii, gelozie.

 

A cumpăra – Haine : nevoie de securitate, protecţie, de consolare cu atât mai mult dacă hainele sunt groase

 

Cunoştinţe – Vă va fi dezvăluit un secret care vă va fi de un mare ajutor.

 

Cupru – Îmbunătăţirea unei situaţii. Bunăstare financiară. Bucurii afective.

 

Curcubeu – Certuri trecătoare.

 

Curea – Vă vor fi date sfaturi bune. Ţineţi cont de acestea! Semn de căsătorie în scurt timp. Pierdută: supărări, despărţire. Vă va părăsi o

persoană influentă. Curea încrustată cu pietre: căsătorie fericită.

 

Curte – Necunoscută: noi relaţii profitabile.

 

Cuţit – Semn de despărţire între prieteni. Pericol apropiat.

 

Cuvă – Plină: abundenţă, succes financiar, noroc. Goală: singurătate afectivă, probleme. Găurită: pericol apropiat.

 

Cuvertură, copertă – Ajutor şi susţinere într-o perioadă dificilă. Prietenie sinceră.

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop