Dicţionar de vise - litera D | interpretare vise
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 21127 ori.
Dicţionar de vise - litera D

 

Dame – Mai multe dame: bârfe, calomnii, contradicţii. Joc de dame: nu aveţi încredere în unele din relaţiile dumneavoastră. Înşelătorii

 

Dans – Există în acest cuvânt două imagini. Prima este legată de fantezie, întorsături care vizează dezechilibrul. În acest caz, cel care visează află că trebuie să înceteze a-şi mai considera viaţa ca o manevră şi să nu mai gesticuleze, poate e plăcut dar inutil. A doua imagine este mai cosmică, ea aminteşte de dansul astrelor, de dansurile sacre antice şi religioase şi de toate formele ritualice.

 

A dansa – Vesti fericite. Schimbare favorabilă de situaţie. Posibilitatea unei uniuni în viitorul apropiat. Succesiune. Sunteţi expansiv. Nu reuşiţi să vă exprimaţi emoţiile. Dacă vedeţi pe cineva care dansează arată că nu interveniţi, că aveţi o atitudine pasivă. Dacă dansaţi singur: sunteţi în aşteptarea unei persoane care să vă însoţească. Dacă dansaţi în casă: noroc, mare bucurie. Cu un necunoscut: nu vă subestimaţi, învăţaţi să aşteptaţi. La o nuntă: satisfacţii afective. În pielea goală: eşec, faliment.

 

Dantelă – Flirt, întâlniri sentimentale de scurtă durată.

 

Datorii – Reglându-le: îmbunătăţire clară a situaţiei financiare. Confort.

 

Debara – Mici secrete. Dacă dormiţi în ea: nelinişte ţi preocupare. Fără lumină: secrete care vă tracasează.

 

A se debarasa – De ceva: nu suportaţi cea ce vă pare inutil. De cineva: legături care vă limitează libertatea. Vezi şi „mătură”

 

A debarca – Schimbare defavorabilă în existenţa dumneavoastră. Debarcarea unei nave: să nu aveţi încredere în ceea ce auziţi. Debarcarea unei persoane: sacrificii pe spatele altuia. Debarcare într-un loc necunoscut: începe o nouă perioadă.

 

A decapita – A fi decapitat: veste foarte proastă. Boală sau doliu brutal al unui membru de familie. A vedea pe cineva decapitat: triumf asupra duşmanilor. Succes.

 

Decapitare – Teamă de relaţii sexuale

 

Decolare – Ameliorare favorabilă a situaţiei dumneavoastră. Concretizarea unor proiecte. Noroc şi succes.

 

Decorare – A fi decorat: beneficiaţi de stima anturajului. Indică fericire şi reuşită.

 

A decupa – Arată probleme în perspectivă. Certuri, reproşuri.

 

Defilare – Militară: schimbare favorabilă a situaţiei. Fericire. Manifestaţie: probleme viitoare în afaceri.

 

Degetar – O mică protecţie. Dacă îl puneţi pe deget înseamnă că vă e teamă de lucruri mici. De aur: un ajutor preţios.

 

Degete – Simbol falic sau simbolul autorităţii. Degete frumoase : succes, fericire, reuşită. Degete murdare : bârfe. Nişte persoane încearcă să vă facă rău. Rană la deget : disensiuni în familie. Deget amputat : pierderea unor bani, doliu. Degetele de la mâna stângă : naştere, căsătorie.

Degetele de la mâna dreaptă : situaţie financiară avantajoasă.

 

A se deghiza – Trădări. Sunteţi victima falsităţii. Vezi si „mască”.

 

Delfin – Bucurie, stare bună. Jucându-se în apă: doriţi să va întâlniţi şi să vă simţiţi bine cu prietenii. În afara apei: simbol defavorabil, pierderea prieteniei, certuri, posibilitatea morţii unui prieten Dând mâncare unui delfin: daţi importanţa corectă momentelor de destindere. Delfin înotând: ajutor şi protecţie din partea prietenilor fideli.

 

A delira – Probleme cu banii. Nelinişte, decepţii.

 

Demenţă – Reuşită financiară. Bucurie şi fericire.

 

A denunţa – O persoană: veşti neplăcute. Probleme de tot felul. A fi denunţat: triumf asupra adversarului.

 

Deputat – Decepţii. Nefinalizarea proiectelor.

 

A descărca – Ceva la dumneavoastră acasă: intrare de bani. Bunăstare în familie. La alte persoane: o persoană din anturaj are nevoie de ajutor.

 

A descifra – Un mesaj: veşti importante vor schimba cursul vieţii dumneavoastră.

 

A descoperi – Un obiect: veşti bune neaşteptate. Reuşită şi bucurie.

 

Desen – semn de greutăţi. A desena: pierderi serioase.

 

Desert – Fericire trecătoare. Destindere în compania persoanei iubite.

 

A desprinde – Un obiect agăţat: bârfe şi înşelătorii în anturajul dumneavoastră.

 

Deşert – Sentiment de abandon sau nevoie de regenerare după o încercare. Celui care visează îi este probabil cald. Când vă aflaţi în faţa unor dune sau mergeţi prin dune de nisip, trebuie să înţelegeţi că trebuie să vă acordaţi un moment de singurătate, de regăsire de sine, înainte de a continua drumul vieţii. Profeţilor din cărţile sfinte, le place să se retragă un timp în deşert ca sa mediteze şi să fie cu ei înşişi. Un deşert reprezintă şi ideea de sterilitate şi de moarte iar a se pierde în deşert este un semn de pericol; de aceea cel care visează primeşte un avertisment, să se pregătească de o suferinţă morală fără a uita ideea de sărăcie. Dar cum în deşert se găsesc şi oaze, cel care visează poate găsi şi soluţia la probleme. Fiecare dintre noi, la un moment dat în viaţă, trebuie să traverseze deşertul său. Fiţi pregătiţi pentru această călătorie simbolică luându-l ca exemplu pe animalul deşertului: cămila.

 

A deşira – Decepţii, contradicţii, obstacole, contratimp.

 

Deţinut – A fi deţinut: vor apărea mari probleme. A vedea un deţinut: triumf asupra adversarilor. Realizarea ambiţiilor. Vezi „închisoare”.

 

Dezastru – Vor apărea probleme financiare. Certuri. Rupturi sentimentale. Boală.

 

Dezbatere – A asista la o dezbatere: atmosfera familială este puţin încordată. A participa: aveţi încredere în propriile posibilităţi.

A se dezbrăca – Veţi suferi un afront. Bârfe. Gelozie în anturaj.

 

Dezgheţ – Îmbunătăţirea situaţiei dumneavoastră. Fericire afectivă. Reuşită.

 

A dezgropa – Un obiect: Un eveniment neaşteptat vă va fi favorabil. O fiinţă vie: despărţire, probleme cu banii, boală.

 

Diademă – Semn de protecţie din partea unei persoane suspuse.

 

Diamant – Văzându-l: primirea unor bani. Pierzându-l sau vânzându-l: pierderea unor bani. Deziluzii amoroase. Găsindu-l: decepţie, pierdere, necaz.

 

Diavol – A se bate cu el: semn de pericol trecător. A-l vedea: vor apărea mari probleme în viitor. Diavolii şi demonii au o mare importanţă în viaţă, sunt acele fiinţe supranaturale care ne sperie cu coarnele şi cu barba lor. Diavolul din vis nu este întotdeauna rău, el poate fi chiar protector, arta celui care visează constând în a semna un pact cu el. Diavolii din vis reprezintă toată forfota subconştientului, acele lucruri care îl fac să comită fapte de neînţeles din punct de vedere moral. Diavolul din vis nu va apărea mereu purtând o furcă, poate apărea şi sub formă de fiinţe stranii care apar şi dispar. Ele pot arăta ca trebuie să ne oprim din agitaţie. Diavolul poate fi ameninţător, provocator şi făcând tot felul de grimase. În acest caz, cel care visează trebuie să fie atent la anturajul său, să vadă cine se bagă în viaţa sa cu tot felul de răutăţi. Diavolului, la fel ca şi ipocriţilor, îi place să facă pe pustnicul sau să cânte liturghia. Deci atenţie la cei ce au un comportament alunecos faţă de dumneavoastră Este posibil, de asemenea, ca în vis diavolul sa fiţi dumneavoastră înşivă!

 

Dig – Digul în vis îl protejează pe cel care visează de apele subconştientului său. De aceea, atunci când apare în vis un baraj sau o barieră, semnificaţia este o blocare a energiilor.  Există totuşi o diferenţă între un baraj unde se adună ape pentru a produce energie şi dig, al cărui simbolism este mai pasiv. Dacă digul este inundat, avertismentul este important : aveţi grijă de starea dumneavoastră psihică si încercaţi să eliminaţi tot ce dăunează acesteia.

 

Dinamită – Considerare şi stimă din partea anturajului. Vă sunt recunoscute meritele.

 

Dinţi – Pierderea dinţilor poate însemna teama de a nu pierde pe cineva apropiat, teama ca acesta să nu moară. Înseamnă şi abandonarea apărării interioare. Daca va arătaţi colţii cuiva în vis, este un mesaj pentru dumneavoastră să nu mai fiţi ranchiunoşi. Această imagine din vis ne trimite cu gândul la oamenii primitivi a căror singură armă erau dinţii. Dinţii poartă şi ideea de agresivitate. Pierderea dinţilor anunţă pierderea vitalităţii a eficienţei mijloacelor de apărare, dar şi a virilităţii pentru bărbaţi. Pierderea unei măsele de minte este semn ca va pierdeţi înţelepciunea, prudenţa, bunul simţ. Dinţii frumoşi arată: bunăstare, stabilitate, fericire. Dinţii cariaţi: probleme financiare, boală. Pierderea mai multor dinţi: certuri cu membrii anturajului. A smulge un dinte: ruptură afectivă. Plombe: probleme financiare

 

Diplomă – Primind-o : meritele vă vor fi recunoscute. Promovare, avansare a unei situaţii. A rata un examen: eşec, insucces.

 

Director – Văzându-l : nu aveţi încredere în noile relaţii ! Decepţii. A fi promovat director : Reuşită asigurată.

 

Discurs – Ţinând un discurs : eşec în proiecte. Certuri.

 

Discuţii – Demersurile dumneavoastră vor reuşi. Succes.

 

Discuri – Eveniment neprevăzut care va face să evolueze favorabil o situaţie.

 

Disperare – Schimbare benefică. Îmbunătăţirea situaţiei dumneavoastră. Noroc.

 

Distincţie – Evoluţie bună a afacerilor. Succes.

 

Divan – Fericire în cămin, primirea unor bani, noroc. A fi întins pe divan: probleme de familie, boală.

 

Divorţ – Orice odee de despărţire sau de divorţ arată o ruptură. De cine şi de ce sunt întrebări la care doar cel care visează poate găsi

răspuns. Mai poate însemna şi despărţirea de un anumit stil de viaţă, de anumite obiceiuri, idei sau sentimente.

 

Dolari – Veste neprevăzută şi benefică.

 

Doliu – Semn de sărbătoare apropiată

 

Domeniu – Domeniu frumos: success, fericire, noroc.

 

Domino – Semn de pierdere, de discuţii, de falsitate.

 

Domnişoară de onoare – Probleme sentimentale. Deziluzii.

 

Donjon – A fi în interiorul lui : prietenii sincere şi devotate. Sprijin şi protecţie. A fi prizonier în el : probleme grave în perspectivă. A vedea alte persoane în el : sa nu aveţi încredere în unele din relaţiile dumneavoastră.

 

A dormi – Fericire, linişte, stabilitate. A dormi cu persoana iubită : bucurii afective, uniune durabilă. Sentimente sincere. Cu un necunoscut : întâlnire sentimentală nouă şi neprevăzută. Bucurii ale inimii.

 

Dovleac – Câştig într-un viitor apropiat. Protecţie.

 

Dragon – Intuiţia unui talent sau a unei forţe interioare ascunse. Probleme grave cu anturajul familial sau profesional. Scuipând flăcări : pericol iminent.

 

Dramă – Semn de linişte morală.

 

Drapel – Poate reprezenta eul celui care visează. Concretizarea proiectelor. Triumf asupra adversarilor.

 

Dric – Veţi face o alegere care implică abandonarea unui vechi obicei, o trăsătură a personalităţii pe care o veţi schimba. O persoană din anturaj va fi grav bolnavă. Doliu.

 

Dromader – Semn de noroc şi reuşită. Vezi si « cămilă ».

 

Drum – Reprezintă viaţa celui care visează. Plăcut: reuşită în ceea ce întreprindeţi. Îngust sau greu: întârzieri, sau un contratimp care împiedică realizarea planurilor. Gelozii. Cale ferată : anunţă o călătorie apropiată.

 

Duce – Vă vor fi încredinţate noi sarcini. Realizarea ambiţiilor. Sprijin şi ajutor din partea persoanelor influente.

 

Duel – Eşecul unei petreceri.

 

Dulceaţă – Bucurii şi plăceri în familie. Prietenie sinceră şi durabilă.

 

Dune – A se plimba pe le: veţi traversa o perioadă grea. Trebuie să daţi dovadă de voinţă şi curaj.

 

Dureri – semn de noroc şi reuşită.

 

Duş  - Stare bună fizică şi morală. Energie, voinţă de a reuşi.
 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop