Visul care l-a salvat pe Hitler de la moarte
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5203 ori.
Visul care l-a salvat pe Hitler de la moarte

Liderul nazist Adolf Hitler se numără printre personalităţile istorice în viaţa cărora visele au jucat un rol important.

adolf hitler vis

După cum se ştie, Hitler a participat la primul război mondial, în calitate de simplu caporal şi chiar a fost decorat de două ori pentru merite pe frontul germano-francez.

În această perioadă a avut loc şi un ciudat episod, în care un simplu vis a schimbat, probabil, istoria omenirii.

Pe când se afla în tranşee, într-un moment de acalmie totală, în care nu se auzea nici măcar o împuşcătură, tânărul Adolf a visat cum peste el şi camarazii săi se prăbuşeşte un morman de metal topit şi de pământ. Impresiile din vis au fost atât de realiste încât, îndată ce s-a trezit, a părăsit tranşeul în care se afla.

Acest gest părea inconştient, deoarece a preferat ca, sub impresia visului, să înainteze în câmp deschis, între cele două fronturi, decât să rămână în adăpostul oferit de tranşeu. În timp ce făcea acest lucru, s-a auzit o detunătură extrem de puternică şi, în spatele său, pe locul în care dormise cu numai puţin timp înainte, nu mai era decât o groapă adâncă, acoperită de un morman de metal încins şi pământ, amestecate cu bucăţi de trupuri omeneşti: un obuz lovise tranşeul şi toţi cei aflaţi acolo îşi pierduseră viaţa.

Fără acest vis avut de Adolf Hitler în tinereţe, poate că nu ar fi existat nici Holocaustul, nici al doilea război mondial.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop