loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5268 ori.
Bine ai venit în Club Mistic!

 

Oamenii se pot împărţi în trei categorii. Unii nu îşi pun niciodată întrebări. Sunt atât de convinşi că oareşce faimă şi câţiva bani în bancă înseamnă fericirea, încât adevăratele probleme ale vieţii se scurg pe lângă ei ca apa de râu pe lângă penele unei gâşte. Alţii îşi pun întrebări, dar nu găsesc răspunsuri. Au ajuns chiar să creadă că aşa este corect şi că tot ce contează este să baţi la o uşă. A treia categorie crede însă că uşa trebuie deschisă, iar întrebările trebuie să capete răspunsuri. În acest scop, apelează la ştiinţele tradiţionale: astrologie, tarot, feng-shui, dezvoltare personală.

 

 

Astrologia ne arată că nu trăim într-un univers haotic, în care lucrurile se succed întâmplător şi nimic nu are sens. Dimpotrivă: în cosmos, totul este ordonat, fiecare eveniment urmează un anumit ciclu, iar marile corpuri cereşti se influenţează unele pe altele. Nici Pământul nu face excepţie, şi în viaţa noastră se fac simţite, clipă de clipă, influenţele Soarelui, ale Lunii, ale celorlalte planete, dar şi ale stelelor şi galaxiilor mai îndepărtate. A nu ţine cont de aceste influenţe e echivalent cu a conduce maşina cu farurile stinse, la miezul nopţii. Un horoscop ne poate ajuta să evităm această greşeală.


Feng-Shui-ul se apropie şi mai mult de viaţa noastră de zi cu zi şi ia în calcul modul în care putem face ca energia universală (chi) să curgă armonios în mediul în care trăim, astfel încât să ne aducă fericire şi prosperitate.


Dar, mai presus decât ce avem deasupra noastră şi în jurul nostru, contează ce avem în interior. Cunoaşterea secretelor propriului subconştient ne permite să scăpăm de obiceiurile nedorite, de diferitele dependenţe, dar şi să ne programăm mental în aşa fel încât să obţinem ceea ce dorim, ca urmare a unui efort continuu de dezvoltare personală

 


Mari iniţiaţi au pictat marile secrete ale acestei lumi şi ale celorlalte într-un pachet de cărţi, pe care profanii le consideră simple cărţi de joc şi în care cunoscătorii pot descifra tainele viitorului. Iar o citire a tarotului în conformitate cu anumite chei de interpretare poate reprezenta un ghid pentru evoluţia spirituală.


Aici vei găsi toate aceste lucruri – şi multe altele – explicate pe înţelesul tău.


Pătrunde cu încredere, eşti binevenit şi suntem gata să te ajutăm!

 
 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop