Comisia Trilaterala la Bucuresti – octombrie 2010 | organizatii secrete, teoria conspiratiei, mugur isarescu, mihai tanasescu
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5887 ori.
Comisia Trilaterala la Bucuresti – octombrie 2010

Comisia Trilaterală este unul dintre grupurile elitiste ale omenirii care se reunesc periodic şi, conform adepţilor teoriei conspiraţiei, decid direcţiile viitoare de dezvoltare pentru întreaga planetă. Între 15 şi 17 octombrie 2010, reuniunea Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucureşti, sub patronajul lui Mugut Isărescu, membru în una din instituţiile de conducere a acestei organizaţii, Comitetul Executiv. 

comisia trilaterala la bucuresti 2010

Celălalt reprezentant al României în Comisia Trilaterală este Mihai Tănăsescu, fost director executiv adjunct la Banca Mondială şi fost ministru al Finanţelor.

La Bucureşti s-a reunit gruparea europeană a acestei Comisii, care mai are şi o secţiune nord-americană şi una pentru regiunea Asia-Pacific. Printre personalităţile prezente cu această ocazie la Bucureşti s-au aflat unii dintre cei mai puternici oameni din lume: preşedintele uneia dintre cele mai mari companii de holding bancar din lume, Goldman Sachs, Jacob Aharon Frenkel, fost guvernator al Băncii Naţionale din Israel, actual preşedinte al JPMorgan Chase International, una dintre cele mai puternice bănci americane şi, în acelaşi timp, una din cele mai vechi instituţii bancare din lume, Marek Belka, guvernatorul Băncii Naţionale a Poloniei, fost director al Departamentului european al Fondului Monetar Internaţional.

Şi lista poate continua tot cu personalităţi de acest calibru, în special din lumea economică şi bancară, dându-le apă la moară adepţilor teoriei conspiraţiei.

În cadrul reuniunii de la Bucureşti, a avut loc şi o dezbatere despre România şi vecinătatea ei, dezbatere prezidată de Mugur Isărescu, la care au fost invitaţi să ia parte şi Mihai Tănăsescu, ministrul de Externe Teodor Baconschi şi Teodor Meleşcanu, ca reprezentanţi ai României. De asemenea, au participat şi reprezentanţi ai ţărilor vecine: fostul comisar european Meglena Kuneva, din partea Ungariei, secretarul de stat adjunct din Ministerul maghiar de Externe, Janos Hovari, precum şi ministrul moldovean de Externe, Iurie Leancă.

Tot în directă legătură cu locaţia în care s-a desfăşurat reuniunea, a fost analizată importanţa geostrategică a Mării Negre şi rolul pe care îl joacă în regiune Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii şi Rusia.

O altă temă dezbătută în cadrul acestei reuniuni a fost cea privitoare la direcţia spre care se îndreaptă Germania, la 20 de ani după reunificare şi căderea zidului Berlinului. De asemenea, s-a dezbătut o temă de actualitate, referitoare la europa şi crizele economice, de-a lungul istoriei.

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, a transmis un mesaj către membrii Comisiei Trilaterale prezenţi la Bucureşti, care au purtat, de asemenea, discuţii pe tema guvernanţei economice globale.

A fost pentru prima dată când o reuniune a unei organizaţii de o asemenea importanţă a avut loc în România.

Rămâne de văzut care vor fi efectele sale asupra dezvoltării ulterioare a României.

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop