Decembrie 2012: extratereştrii vin spre noi, cu Dacia 1100
loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 5339 ori.
Decembrie 2012: extratereştrii vin spre noi, cu Dacia 1100

2012 extraterestriDupă ce l-au ales de două ori preşedinte pe unul căruia albanezii i-au furat ceasul de la mână, minunaţii americani au o nouă iniţiativă civică de toată jena: 15 000 de oameni au semnat o petiţie spre Casa Albă, în care cer ca guvernul să divulge informaţiile pe care le deţine în legătură cu venirea extratereştrilor pe Pământ.

 

Isteria a pornit de la trei exemplare din celebra specie de cercetători americani, care descoperă în fiecare zi ceva interesant, gen cum influenţează viaţa sexuală a pisicii din casă culoarea excrementelor stăpânului sau de ce consumul de hot-dog imbecilizează.

Cei trei reputaţi oameni de ştiinţă au afirmat că au detectat (probabil în timp ce se uitau în sus ca să vadă ce chestie maronie le căzuse în cap) trei OZN-uri Aceste nave cosmice se află acum pe undeva pe după Jupiter, dar – după calcule extrem de complicate, făcute atât pe degetele de la mâini, cât şi pe cele de la picioare – s-a constatat că traiectoria lor indică o direcţie cât se poate de clară: Terra. Şi nu oriunde pe Terra ci – surpriză maximă! – tocmai pe teritoriul SUA.

 

După calcule suplimentare (făcute şi pe degetele de la picioarele colegilor), a fost aflată şi data aterizării lor: decembrie 2012, luna în care, oricum, pe capul Pământului se va prăvăli planeta Nibiru, se vor schimba polii magnetici si o să ne facă harcea-parcea o cometă, acum pitulată pe undeva pe lângă Saturn.

Fără calcule la fel de complexe, putem spune şi noi un lucru: dacă nava extratereştrilor merge cu o viteză care acoperă distanţa Jupiter-Terra în mai mult de un an, înseamnă fie că au plecat din sistemul lor planetar cândva înainte de facerea lumii, fie că, pe undeva prin dreptul lui Pluton, li s-a stricat ditamai Enterprise-ul şi i-au pus motor de Dacia 1100.

 

Şi ne mai mirăm de ce criza globală a pornit din America…


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop