loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 6519 ori.
Exorcist adevărat, la filmările The Rite, cu Anthony Hopkins

Anthony Hopkins lucrează la filmul horror The Rite, povestea unui exorcist, care va fi lansat chiar în acest an. Filmul este istoria unui preot care își descoperă vocația în momentul în care încearcă să facă un exorcism și, pentru a reda această poveste într-un mod cât mai autentic, producătorii au decis să cheme la filmări un exorcist adevărat, adică un preot catolic ce se ocupă în viața reală cu astfel de ceremonii de alungare a diavolului.

the rite 2011 filmPărintele Garry Thomas, preotul unei parohii californiene, l-a inspirat pe scriitorul Matt Baglio atunci când acesta a redactat cartea The Rite: The Making of a Modern Exorcist (Ritualul. Nașterea unui exorcist modern). Acum, romanul este ecranizat, iar părintele Thomas a fost chemat pentru a da sfaturi în legătură cu interpretarea și o mai bună conturare a personajului principal, pe nume Michael Kovak.

Hopkins, în schimb, îl interpretează pe Fratele Lucas, un om al Bisericii ceva mai dubios, implicat în ceremonii de exorcizare. Fratele Lucas are un rol esențial în transformarea lui Michael Kovak dintr-un sceptic într-un om care crede că vocația sa este tocmai efectuarea exorcismelor.

Alături de Anthony Hopkins, în film mai joacă Colin O Donoghue, Marta Gastini și Alice Braga.

 

Hopkins si exorcismele au avut mereu succes la Hollywood

Mai multe filme care aduc în prim-plan ceremonii de exorcizare s-au bucurat de real succes, de-a lungul timpului, la Hollywood. Cea mai cunoscută este chiar pelicula intitulată Exorcistul, din 1973, ecranizare a celebrului roman omonim al scriitorului William Peter Blatty, povestea unei fetițe care cade victimă unei posesiuni demonice și a preotului care, în cele din urmă, nu poate să realize exorcismul decât cu prețul propriei vieți.

În ceea ce îl privește pe Anthony Hopkins, nu este la primul film în care interpretează personaje implicate în aspectele oculte ale vieții. Spre exemplu, el l-a interpretat pe specialistul în științe oculte Abraham van Helsing, în filmul horror Dracula, realizat de Francis Ford Copolla în 1992. Așadar, nu va fi deloc o surpriză pentru fanii lui Anthony Hopkins să îl vadă interpretând, în The Rite, un exorcist.


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop