loading...
Horoscop Berbec
Berbec
Horoscop Taur
Taur
Horoscop Gemeni
Gemeni
Horoscop Rac
Rac
Horoscop Leu
Leu
Horoscop Fecioară
Fecioară
Horoscop Balanţă
Balanţă
Horoscop Scorpion
Scorpion
Horoscop Săgetător
Săgetător
Horoscop Capricorn
Capricorn
Horoscop Vărsător
Vărsător
Horoscop Peşti
Peşti
ClubMistic.ro
Altfel despre Zodii
Zodiile si Sexul
Zodii si Cadouri
Zodiile si Moda

Articol citit de 2035 ori.
Fotbalist celebru, acuzat de magie neagra si sacrificii umane

Asamoah Gyan, căpitanul naționalei Ghanei, care a jucat aproape un deceniu în campionatele italian, francez și englez, este acuzat de presa ghaneză că și-a ucis doi prieteni, în cadrul unui ritual de magie neagră desfășurat în țara sa natală.

vrajitorie africana Asamoah Gyan

Este vorba de Castro, un cântăreț ghanez de muzică hip-hop, și de soția acestuia, Janet Badu. Cei doi au fost dispăruți în iulie acest an, iar Poliția nu i-a mai găsit, după ce au plecat să se plimbe cu skyjet-urile într-o stațiune.

Ziarele ghaneze care au lansat această teorie halucinantă susțin că Asamoah ar fi făcut sacrificiile pentru a-și îmbunătăți forma sportivă.

Cotidianul britanic The Guardian a obținut și reacția fotbalistului, care între 2011 și 2013 a fost elevul lui Cosmin Olăroiu, la Al Ain, în Emiratele Arabe Unite. Într-o declarație asumată de întreaga familie a fotbalistului, se afirmă: „Până acum am tăcut, însă aceste zvonuri și acuzații sălbatice s-au răspândit în presă. Dacă am tăcut, nu am făcut-o pentru că am avea ceva de ascuns sau pentru că nu am fi vrut să vorbim despre ceea ce s-a întâmplat la Ada. Am tăcut deoarece nu am vrut să ne amestecăm în investigațiile poliției. “

„O acuzație de sacrificiu spiritual nu poate fi acceptată nici de cea mai aprinsă imaginație“ – continuă comunicatul familiei fotbalistului. „Pot să afirm fără nici o urmă de îndoială că nu am nici cea mai mică vină în dispariția lui Castro și Hanet Badu. Nu am fost implicat în nici un fel în această dispariție. Nu există nici un fel de vinovăție, fie ea morală sau legală“.

 

 Vrăjitoria, la mare preț în statele africane

 

 

 


Articole din aceeasi categorie:

Ţine-te in pas cu noi: Abonare RSS, Distribuie
loading...

loading...
Horoscop